26 Jul 2011

OMG!!!

pada zaman era globalisasi yang serba moden dan canggih ini, tiada apa yang mustahil.. kalo dulu, komputer sebesar alam, tapi sekarang sudah pun ada ladtop yang bole dibawa ke mana-mana sahaja.. kalo dulu, fon sebesar botol air, tapi skang fon sudah pun dinipiskan dan dikecikkan sehingga bole disumbat ke dalam poket.. kalo dulu, aku selekeh, tapi skang aku da kiut... (jangan abaikan ayat nih mwahahahaa.. pang sejibik)

seperti yang telah aku katakan, tiada yang mustahil.. kalo dulu, gay and lesbian sangat la pelik seolah-olah mereka nih alien dari planet pluto yang takde hidung.. tapi zaman skang, gay and lesbian nih, orang da tak heran da.. pandang sebelah mata je.. malah diterima dalam masyarakat.. OMG!!!...

pada tengah malam yang sunyi sepi ini sambil ditemani ngan perasaan geram+sakit hati, ingin aku kongsikan sedikit maklumat mengenai gay.. pasal lesbian, len hari la wei.. aku tak berminat sangat pasal tuh.. mwahaha.. kalo nak tau ciri-ciri nyer, picit je (sini).. maapla wei, malas nak taip.. aku bagi link je terus..

sebenarnya aku tulis pasal gay nih pun lepas aku terkezut buah pinggang setelah mendengar citer tentang kawan aku yang telah pun di ngorat oleh mamat gay.. perghhh.... takde orang len ke yang ko nak?? kawan aku jugak yang ko nak... grrrrr *nampak tak muka aku yang tengah marah nih??*.. berani dia cube nak songsangkan kawan aku.. patut lerr ramai pompuan single.. rupenya ramai da jantan yang telah pun menjadi songsang... *sila tepuk dahi masing-masing*.. aku tertanya-tanya benarkah ramai lelaki yang gay adalah dari golongan laki yang body mantap dan gagah perkasa dan bukannya dari golongan lelaki lembut??? *sambil wat muka ala-ala orang genius*..

p/s : pe perasaan korang kalo abang/adik laki/kawan/bf/balak/pakwe/suami korang kene ngorat ngan mamat gay??? agak2 korang wat pe?? kalo tanya aku, konpem aku rasa nak belasah-belasah je mamat gay tuh.. masa nih la aku nak aplikasikan ilmu karate yang pena aku tuntut mwahahaha (salah guna ilmu)... grrrr menci!!!.. (tak pasal-pasal hidung jadi kembang sebab marah.. huduh da muka aku)..


_amekaw!!!!!_
_bhahahahahahahaah_
_baru puas hati aku_
_aku cop yang pale putih tuh_

22 comments:

  1. Selalu yang gay memang hensem hensem pun. rugiiiii!

    ReplyDelete
  2. menyampah sgt dengan spesis kaum luth ni.. semoga diberi hidayah..

    ReplyDelete
  3. hohhhh...kalau gay ngorat pakwe aku,aku memang sepak laju2 hoho..

    jadah x malu gila ,dah la songsang huhu..semoga dapat hidayah la golongan2 gitu kan..

    ReplyDelete
  4. ayat intro macam nak dpt A+ karangan. hahaha. btoi2,dhla most of the gays tu hensem2,tmbah plak kaum laki yg makin sket,kita yg pompuan ni nak kawin dgn sapa nanti?

    ReplyDelete
  5. zizie zizot >> tau xpe.. npe la encem2.. huk3..

    adan >> huh! nk ke dorg brubah??? huk3..

    vampire's lovex >> mmg x tau mlu.. grrrr... (marh nih).. hrp2 la dpt hdayah..

    merahitujambu >> huhuhuhuhu.. moden sgt..

    ca'ah >> ayt intro tuh sj je wt cam ayt bm... jom la kta kwen ngn mamat korea.. hak3...

    ReplyDelete
  6. owhh kawan tu laki ke? haahahha. ingtkan dia ngorat kawan pompuan kikiki

    ReplyDelete
  7. gay?? i penah gan les~
    bapak gelis. siap ckp nk bomohkan aku..sekali aku kata "pegilah bomohkan, kita tgok kuasa Allah gan kuasa bomoh mana lagi kuat".
    hambek ko, menangis..hahahaha

    ReplyDelete
  8. gary hensem tapi tak gay~.. XP

    ReplyDelete
  9. bunbun >> kwn tuh laki hehehe.. gay mna nk ngort pmpuan... pndg sblh mta pn konpem x... hak3..

    mimi >> ko cun sgt... tuh y les pun manyak syok sama ko hak3...

    gary >> hak3.. bgusla.. bangga has dpt kwn blogger y x gay tp encem...

    ReplyDelete
  10. ko kena tambah power spek ke ape? cun kejadahnya..=p

    ReplyDelete
  11. mimi >> wei.. jgn kta gitu.. ak punyer la nk kurgkn power spek ak nih hahahaha... eleh mie, ko sbnrnya suda pun kembang punggung kan bile ak kta ko cun??? ngaku je la... hahahahahaha ^.^

    ReplyDelete
  12. gile ko brutal nyah..:D..nk pose ni..insap2 la mmbunuh org lidi tu..gagaga

    ReplyDelete
  13. *abaikan DP yg kne demam kuning tuh..haha

    ReplyDelete
  14. cik bulan >> hak3... org lidi tuh mmg ptt dbunuh... spa lak y kne dmm kuning tuh hahaha

    ReplyDelete
  15. gay tu bukan alien, alien hensem dan tak gay. haha XD

    ReplyDelete
  16. alahaii...gelinya tgk mamat gay neh...hehe

    larikkk....ngeh3.

    ReplyDelete
  17. sergeant keroro >> wah, pmbela alien suda tibe,, hak3..


    sal ijou >> =.="


    ila >> jgn lari.. kang jtuh.. mrgkak suda.. hehe

    ReplyDelete
  18. salute dengan gay yg berjaya keluar dari sifat ke gay an mereka..

    mereka perlukan pembimbing..

    ReplyDelete
  19. muhamad hanif >> berubah ke?? huhu


    adan >> kalo bjya brubah, mmg miracle la.. tp ini sume bgntung pd naluri mreka.. hnya mrka sdri y bole mengubah dri mrka..

    ReplyDelete

 

sleeping maniac Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting