8 Oct 2011

angry hassy_chan

aku mahu jadik angry hassy_chan grr....
inilah bahana main game angry bird.. padahal baru je main game level 1. tuh pun kene repeat level 10x baru bole lepas pergi next level.. ohh you are such a loserrrr dear!!!.. super dem dem dem..

sejak main game nih, aku da superb bab mencarut.. mau tak nyer, bile aku fail tembak babi ijau tuh, konpom aku maki-maki mengamuk depan lappy sambil hentak-hentak kaki. ada ar jugak gaya macam budak kecik mintak pelempang susu..

"bongok ar babi ijau"
"nape tak kena kat babi ijau tuh grrrr"
"mati lah babi!!"

korang tengok??? bayangkan kalo aku main game nih selama sejam. da berapa banyak perkataan babi aku sebut. aku berzikir pun tak sebanyak nih kot. ohh my goat.. oh my goat..

p/s : semalam pergi ts tengok english johny reborn.. ho yeahhhhh best nokkksss.. time nak balik tuh hujan lebat plak der.. what??? payung tak de.. takkan nak berlari dalam hujan plak kan. so aku gagahkan diri beli payung rm 12.90.. (bagi aku yang takde duit nih, payung ini sangat mahal.. demmm) bile da beli, hujan terus berhenti kot!.. whatttttttt de hel... grrr... hassy_chan bertukar menjadi angry hassy_chan.. mwahahahahaha.. nih rasa macam nak tembak babi ijau nih... nasib bek menatang ijau tuh takde  kat monorail.. ohoiiii, membazir duit rm12.90 aku.. ceitttt...

alhamdulillah hujan berhenti.. kalo masih hujan, even ada payung pun, aku akan tetap basah jugak sikit-sikit..
setiap benda yang berlaku ada hikmahnya. payung tuh aku boleh guna lain kali.. (mod : sabar) ^.^


malam nih siaplah ko babi ijau.. kita akan berlawan abis-abisan hahahaha...
bile nak naik level 2 plak nih??? haishhh

33 comments:

  1. JOhnny english best gilerr kan..ari tu tengok x henti2 gelak..

    ReplyDelete
  2. relex sudah.. ko kena guna ilmu fizik woo.. baru mudah naik level... aku dah main level 12 dah

    ReplyDelete
  3. grrr... angry keroro arrive :-|

    haha :P

    ReplyDelete
  4. hoho...nasib baik aku tak main game ni

    ReplyDelete
  5. HAHAH!
    membazer je kau beli weh payung tu. last2 hujan da berenti. hahah!

    btw. romates aku da gamed pon main bende alah ni.
    bab2 carot jgn cite la.. aahaha

    ReplyDelete
  6. lain kali beli je tepon android... boleh download dan main sesuka hati dan di mana sahaja... hoho...

    ReplyDelete
  7. oh bad influence hahahahaaha
    stop main angry birds tu skrang hahahahah!!

    ReplyDelete
  8. aq suke lar bace entry2 ko! menyempurnakan hariku! hahahahahahahhahahhhhhh!!!

    ReplyDelete
  9. babi betul..haha

    aku klu x men game tembak babi pn..sllu je sbut babi..haha

    ReplyDelete
  10. azie memang tak suka game angry bird..
    sebab selalu azie yg marah..
    azie pun same je has..
    asyik ulang byk kali sampai fedup..huhu

    ReplyDelete
  11. hahhaha
    aku mmg xsuka la main angry bird tu
    slalu tggl babi sekoq
    hangin aku!

    ReplyDelete
  12. cuba dengar burung kaler biru cakap ....dengar leklok,kalau ko dapat tangkap kabo kat aku...:D

    ReplyDelete
  13. hahahaha!
    kesian babi ijau tu.
    semua nak tembak dia.

    ReplyDelete
  14. johny english aku tengok 2x kat panggung.agaga~

    ReplyDelete
  15. takpe la. baru 12.30. orag aritu g jln tar, kena tipu lagi beli payung kecik mahal kemain.. saje nak pau time2 hujan =.='' HUHUHU

    ReplyDelete
  16. kakakaakaka
    sungguh die melancarkan mogok abis2an kat kebau pendek ijo tu..
    kekeke
    chayok3!
    hahahaha
    siap bawa banner ni bagi semangat..hehehe

    ReplyDelete
  17. muahahaha. akhirnya....

    ko kelakar nak balas dendam kat babi ijau tuh. aku men seklai dah bosan. tah ape la yg best sgt tembak babi tu. tak paham aku.

    ReplyDelete
  18. huhu klu dah main, xleh nak soh dia stop la.. pandai2 la stop ek..huhu

    ReplyDelete
  19. yolah, y payung hijo ko tuh ko dah makan sampai patah2 kan??=p

    ReplyDelete
  20. Aku pas men game tu lst time gilos xley stop beb. Smpi tido lmbt pstu lmbt p keja hahaha

    Kcian ko pnat2 beli payung pastu ujan benti hahaha

    ReplyDelete
  21. wey..wey..belajar..
    main game je tau..ahaks..:P

    ReplyDelete
  22. hahaha tak abih abih nak tembak babi ijau tu yer~

    ReplyDelete
  23. aduh..penangan angry bird~ hehe

    ReplyDelete

 

sleeping maniac Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting