18 Sep 2011

betul ke??

dulu adik aku pena tanya aku macam nih...

betul ke pompuan yang biasa jew bole dapat laki encem??


errrr??? sumpah aku tak tau nak jawab apa. tapi kalo betul la ada teori macam nih, maknanya aku nih ada can la nak dapat laki encem mwahahahahaha.. adakah ini bermakna aku mengaku bahawa aku nih biasa je?? (speechless) =.=".. ok, aku memang biasa je. hukhukhuk. 

soalan nih terkeluar selepas kitorang  tengok cousin kitorang yang super biasa tapi suami dia.. perghhhhh!!! JAMBU plus ENCEM.. nasib baik suami org hakhakhak. 

patut la aaron ajiz bole cair ngan aku.. (nak pitam).  

p/s : mak aku pena kata kat aku, jangan pandang rupa tapi tengok sama ada lelaki tuh bole bimbing kita atau tak. dan yang paling penting baik hati dan menjaga solatnya. baik mak, anakmu ini akan mendengar kata-katamu.. (anak yang solehah budak nih)..


46 comments:

  1. haha..kebanyakkan macam tu la..

    harap2 aku dapat laki luar biasa..sebab aku biasa2 je..aminnnnnnn..(mesti ko jeles tgok laki aku nanti)

    ReplyDelete
  2. insyallah..
    org baik2 hanya utk yg baik2 juga.
    ensem tak menjanjikan kebahgiaan.

    ReplyDelete
  3. baek ko ye. hhhmmm..baek baek..

    ReplyDelete
  4. hahahaha...kalau lelaki biasa2 lak?.. ble tak dapat awek serupa angelina juling?.. XP

    ReplyDelete
  5. tau takper..rupa paras tu tak penting

    ReplyDelete
  6. betul kata mak tu.
    klu dapat yg muka mcm pecah gumah tapi hati baik kira oklah tu

    ReplyDelete
  7. aku x kacak, nanti bini aku mesti lawa gila.

    lagu tu naa?

    haha

    ReplyDelete
  8. nasib baik suami org ye? hahaha..

    haa yg penting iklas bercinta. ceh. iklas mcm blogging la katakan ahaha

    ReplyDelete
  9. aku dah ada hyun bin , tak heran dahh , haha

    ReplyDelete
  10. betul tu..
    rupa x penting..
    yg penting kaya..
    ada duit, semua boleh..
    HAHAHAHAHAHA :P

    ReplyDelete
  11. betoi3..yekot..ntah..
    yang pasti jodoh itu rahsia Allah

    ReplyDelete
  12. oh..sepupu akak pun sama..biasa2 aje..tembam plak tu..tp si suami..mak aih, ensem, tough..~ huhu

    mohon dpt yg dapat bimbing dunia akhirat..kalo ensem tu kira bonus la ;p

    ReplyDelete
  13. kalo ko nak kitorang banje ko dtg klcc.

    ReplyDelete
  14. makcik. anak makcik nak aaron aziz ketul2 punye.. hamboihhh test kauuu.

    ReplyDelete
  15. doa-doa la aaron aziz muncul dlm mimpi tidur malam nnt yek ??
    haha

    ReplyDelete
  16. maksud mak hang tuh soh kawin dgn ustaz..he ;p

    ReplyDelete
  17. owh.jumat malam yang cuti tu ke. kitrg takde. ade weekdays je.

    ReplyDelete
  18. hahahahaha
    weh
    same ah..pnh gak
    x sbr nak dpt laki ensem
    hihihihi

    ReplyDelete
  19. betul tu..jangan hanya pndg rupa ja kan..

    janji agama n hati dia..ngeh3...ohh putera idamanku...heheh

    ReplyDelete
  20. ramai org kata manusia ni pelik2.. oleh itu kita ni dikalangan pelik2 dan luar biasa hehe

    ReplyDelete
  21. yang penting, hati kan? cewah. haha..=p

    ReplyDelete
  22. haha! membe aku pnh cakap, sebab nye.
    tak de bende yang sempurna kat dunia ni.
    so btl jgk kan?
    xpnah aku tgk suami n istri tu dua2 cantik and kacak. :)

    ReplyDelete
  23. owh,klo mcm tu aku ade can gakla rebut shaheizy sam. *tetibe

    ReplyDelete
  24. haha..selalu macam tu la has..
    azie ni suke je usha-usha orang a.k.a kapel or husband and wife dekat shopping complex..
    kadang2 aweks punya cun tak hingat, tp bf biasa je..kann?hehe

    ReplyDelete
  25. x jugak soalan adik ko tu..sbb aku yg tampan ni dapat pompuan yg cun melecun ape..hahaha

    ReplyDelete
  26. betol ckp mak ko..aku insaf sejenak..huhu..

    so, kiranya aku pn blh dpt suami nsem jgk la..hahaha..

    ReplyDelete
  27. haha tah la. tp mmg tu yg besa tjadi kan. aku nak bf mcm Rain!! bole x?hahahaha

    ReplyDelete
  28. bunbun = bawah lagi dari tahap biasa = akan dapat yang paling hensem kot HAHAHAHA

    ReplyDelete
  29. tolonglahh betul woihhhh teori kejadah tu hahhaa.tapi aku tak kesah kot,dapat fizo omar pon okengg wat hhaha

    ReplyDelete
  30. cam ni melepas la lelaki yang biasa2 cam aku ni...

    ReplyDelete
  31. serius aku nak pitam baca entri ko yg ni,haha!

    ReplyDelete
  32. biarla encem di samping baek ati~ hohoho~

    apakah itu~

    ReplyDelete
  33. tu kan semua jodoh.... xder nyer teori2 jodoh nieh....

    dah smyg belom??
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/6-jahanam-1.html

    ReplyDelete
  34. hohoho..maap jue bizi. aku jawab bagi pihak jue. 5 sen darab 1000.

    ReplyDelete
  35. tp ak tgk kebanyakannya mmg cmtu la. yg catik msti dpt yg kureng encem. yg encem msti dpt yg kureng cantik..

    btul la. kita kna tgk pegangan agama dia gak. kalu encem je, tp nk bce al-Fatihah pn langsung x taw, mmg kna sembur la.

    **erk, tp rupa paras pn penting. x kesah la. yg pnting dia encem di mata ak. harhar

    ReplyDelete
  36. nk yg luar biasa jugak la..lalala~

    ReplyDelete
  37. Oo kmain ko g steakhouse. Mmg la x jumpa kitaorg. Hanie g open house ngan asben dia, aku lak msh kat ofis =)

    ReplyDelete
  38. ala..camne ni..nanti laki aku biase2 jela kan...sebab aku kan..errk..heehehe..:D

    ReplyDelete
  39. aku rasa kazen ko tu mempunyai aura yg tersendiri kot.. sbb tu lelaki jambu tu terpikat.

    ReplyDelete

 

sleeping maniac Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting