14 Dec 2011

=.="


sayang hassy_chan.. muahhhxxx

tadi aku ada kelas immuno selama 2 jam.. pergh.. ngantuk tahap langit ke tujuh wa cakap lu.. tambah-tambah aku dengar suara lecturer aku tuh cam suara aaron ajis versi romantik.. memang wat aku berada di awang-awangan.. oppss.. lecturer aku tuh perempuan.. celah mana suara dia cam aaron ajis?? lalalalala..

masa awal-awal kuliah, aku nih memang sbijik cam student mithali tanpa cacat celanya.. siap salin apa yang lecturer aku duk cakap.. sambil tuh senym-senyum dengan orang sebelah.. hikhikhik.. lepas tuh........

1 saat

2 saat

3saat

zzzzzzzzzzzzz

(=.=)"..demmm!!.. dalam masa 3 saat je aku da bole terlena.. aku pun tak sedar yang aku da tertido dalam masa 3 saat je.. member aku asyik usha je aku siap kire lagi berapa saat masa yang aku ambil nak tido.. sengal punye member!! bukan nak kejut aku bangun tido.. 




40 comments:

  1. tido dlam msa 3 saat?
    kau nie mcam nobita lah..
    hahahaha

    ReplyDelete
  2. sila minum necafe old town white coffe hazelnut..harum & menyegarkan..hehe~ ;p

    ReplyDelete
  3. weh boleh bwk masuk bertanding tdo heh ^^
    tido itu perlu (alasan) =]

    ReplyDelete
  4. haha,,3 saat je dah tertido??

    ini memang betul2 sleeping maniac..haha..

    ReplyDelete
  5. wahhh..da tukar nama jadi hassy chan pula ea..
    anyway hensem abg aaron tu..haha

    ReplyDelete
  6. hee..sekejapnya tdor!heee

    nsb baik kepala x berpusing ke kiri n ke kanan..heee ;p

    ReplyDelete
  7. HAHAHAHA!!
    kantoi ko kt klasss membute. aha1

    ReplyDelete
  8. hahaha,aku pnah try nak tdo,tp keimanan yg utuh menghalang aku berbuat demikian. kahkahkah

    ReplyDelete
  9. nm pun sleeping maniac..3 saat masuk book of record tu..hakhak..

    ReplyDelete
  10. huhu.. ada2 aje.. kelako la

    ReplyDelete
  11. Haha.. seb bek x brdengkur. kalo tak mmg kna baling buku la dgn aron ajis.

    ReplyDelete
  12. wakkakakka..

    cepat sungguh terlelap..

    bangun3...ehehheh

    ReplyDelete
  13. has abis blajar bila?hee

    xpe..msnya akan tiba jugaa..hihihi

    ReplyDelete
  14. sebijik cam aku. hahaha. aku pun asyik tidur je weyh time kuliah. kah3.

    ReplyDelete
  15. camne dia boleh kira lu tido 3 saat jek? damn! gua tido seminit pun kwn gua kata gua tido setengah jam.

    ReplyDelete
  16. perghh,klo suara da macam aaron azizi xkan boleh mengantuk lagi?keh3

    ReplyDelete
  17. Mesti ko tebayang bayang aaron ajis tgh panggil ko masa nak salin nota tu kan.ish ish ish.

    Aku ingat sapa la hassy chan.then realise tu nickname ko dari g+

    ReplyDelete
  18. ahahah terbaek lah member awk tuuuu :D

    ReplyDelete
  19. aaron lam ombak rindu jiwang giler..geli aku nengok..haha

    ReplyDelete
  20. hhaha.. aku ingat aku sorang je yg fail masa lecture.. ko lg teruk .. 3 saat..?

    ReplyDelete
  21. lenkali sila bawak mp3 ya..

    ReplyDelete
  22. aaron aziz ? kelas immuno tu apa ?

    ReplyDelete
  23. hahah..dasat la lecture ko lau g2..3 saat je ko ble tdo..hahah!

    ReplyDelete
  24. kalau aku pon bio gitu,hahahaha.... nak tido sangat,tido la...haha :P *kejamkan*

    ReplyDelete
  25. wewitttt...;p..

    lama menghilang?;p

    ReplyDelete
  26. aaron ada keluar kt drama mana2 yg baru tak? rindu..

    ReplyDelete
  27. weyyy punye la lama aku tinggal kerjaya blogwalking, bila balik semula ko tak update2 lagi ke??cissss

    ReplyDelete
  28. Nape aaron aziz?hahaha aku kalau p kuliah, xley dok plg dpn sbb aku mdh tlelap dgr org bckp bjela2 haha

    ReplyDelete
  29. hahahahah mengong.. apasal tak tido bawah meja terus...

    ReplyDelete
  30. hahahaha! tengah-tengah senyum salin nota pun boleh tido?
    hebat hebat..
    teringat pulak obita..kan 3 saat je die boleh tido..hahaha!
    jgn marah ;)

    ReplyDelete
  31. kuat tdo ea?cool tu,,sy jeles,,coz sy kena ambil masa bila tdo..

    ReplyDelete
  32. tertido 3saat. hahaha. kelakar laa.

    btw follow your blog. keep in touch. jom singgah atau follow blog buruk saya jika sudi. tiada paksaan. selamat malam :D

    ReplyDelete

 

sleeping maniac Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting