8 Dec 2011

we got married

bila jam da menunjukkan pukul 2 pagi, mula lah mata aku yang bundar serta besar ala-ala mata pussy cat nih hendak tertutup .. okay, part yang mata aku bundar dan besar tuh aku kelentong je.. mata gua kecik je sobsobsob T_T

ohh ya, sebelum tido wajib mengucapkan selamat malam kepada seluruh dunia.. tak lupa jugak ucapan selamat malam kepada aaron ajisku.. ececece.. gatainyewww gatainyewww.. *sambil garu-garu kepala*..

pastu, bile nak tido, aku dok dengar la rumate aku jerit-jerit.. "sweetnyewwwww".. dia asyik ulang jerit perkataan nih jew.. celah mana yang sweet pun aku tak tahu.. ke aku yang sweet tuh?? time kasih rumate ku sayang.. aku da lama tahu yang aku sweet.. hikhikhik (blah la nenek!!)..

rupenya dia dok layan citer we got married yang lee teuk kumpulan suju tu punye.. =.=".. baru nak perasan yang aku nih sweet.. haktuih!!... apa la yang sweet sangat pun aku tak tahu. aku pun try la usha citer tuh ngan dia..

v
v
                                   v     (5minit kemudian)
v
v
v
dengan aku pun join jerit "sweetnyewww" dalam masa hanya 5 minit lepas tengok citer tuh.. demmm.. okay, aku ngaku lee teuk sangat sweet. FULLSTOP. 

p/s : aaron ajiz tetap di hati.. lepas tengok ombak rindu, aku makin bertambah minat pada dia.. ngehngehngeh.. nasib baik ko tuh suami orang.. mwahahahaha..




31 comments:

  1. tgk cta korea mmg wajib kata sweet2 tu. kadang tak smpai smenet dh angauuu tgk hero dia. hahah

    alahhh,lupakan aje aaron ajiss kauu tu. banyak lg stok2 korea yg hensem berganda dr aaron ajiss. :P

    ReplyDelete
  2. smoga kau dan aaron ajiz berbahagia selalu..
    hahaha

    sweetnyewwww~ :P

    ReplyDelete
  3. aku tengok national geographic jea...

    ReplyDelete
  4. lumrah bile tgk citer kdrama

    "sweetnya"

    "comelnya dia"

    "bestnya"

    hehehe

    ReplyDelete
  5. akak mkn sweets je..cite korea yg sweet tu da lama x layan~ hehe

    ReplyDelete
  6. haha..azie tak layan we got married..
    layan running man je ;)
    housemate azie layan la..

    btw tak sempat lagi nak tengok ombak rindu :(

    ReplyDelete
  7. amboi. jgn nk sweet sgt.. hahah

    ReplyDelete
  8. kannnnn...sume yg masuk wgm tu jadi suweeett sgt...xtau nak pilih yg mane *motip ??*...
    jage aaron ajis elok2 weii...haha ;p

    ReplyDelete
  9. best eh yg leeteuk dgn kang sora ni?

    saya paling suka yongseo couple..
    and..fanatik giler dengan yongseo..kekeke...
    =)
    nnt ade mase tgkla yongseo couple eh..:)

    ReplyDelete
  10. Aku pun tengah mencarik mana nak donlod lee teuk punya ni.

    ReplyDelete
  11. aku ingat ko yg kawen!!hahaha
    wah ko dah lyn ombak rindu
    aku lom lg..nak p tp rsnye cam nak tgk utube haha

    ReplyDelete
  12. we got married aku just tgk episod nickhun je..hehe..

    roommate aku plak tgh gila tgk running man..gegar bilik dgn gelak diorg..hihi..

    ReplyDelete
  13. WGM memang akab buat ko jerit sebegitu ripa.nasbla kalau dah tejerat.kan.kan.

    ReplyDelete
  14. apa ni. apa ni.


    berangan ke !!?



    HAHAHAHAHAHHA

    ReplyDelete
  15. aku sweet dak?ekekekekeke :P

    ReplyDelete
  16. aku rasa ko tgk cite korea, tak kisah la tajuk apa, mesti dok kata hero dia sweet kan? XD

    ReplyDelete
  17. lek tuek??nama cam lek taik je..hahaha..sweetnya nama taik

    ReplyDelete
  18. awal lagi.. jgn tido dulu hahaha

    ramai sgt pmpuan yg mint kat AAZ tu.. Ombak rindu pun aku tak tengok lagi..

    ReplyDelete
  19. cerita korea wajiblah sweet mweet ni kan..kalau tak tak laku ! mbahahahhh~

    ko sebok ngan aaron ajis..aku nak faizal tahir je =P

    ReplyDelete
  20. aaaa nak join tengok movie skali jugak!!!!hu3

    ReplyDelete
  21. hero2 and aweks2 korea memang sume sweet2 kan . sukaaaaaa . aaron ajis memang jejaka idaman ! yay : )

    ReplyDelete
  22. hahahaa
    tak abis2 dgn aaron ajis

    ReplyDelete
  23. hehehehe..thankss dear..;p

    bila nak update ni?;p

    ReplyDelete
  24. eh,,ko tak tertido pulak tengok ombak rindu??haha..:P

    ReplyDelete
  25. layan cerita jiwang2 cmni pun best.. kalau x tgk filem, baca novel pun boleh bayangkan cmno cito die eh

    ReplyDelete
  26. wakkakak..tak habis2 abg aaron dia eh...

    tapi memanh encem pun kan...hehehhe

    ReplyDelete
  27. drama korea ni menghayalkan tahu.. hahaha... suweetttnya..

    ReplyDelete
  28. entri asyik pasal tdo je.


    AHAHAHAHAHA

    ReplyDelete

 

sleeping maniac Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting