27 Sep 2011

posting

haaaaachummmmm!!!!..
puihhh berhabuk benor blog aku nih..
nampak sangat da lama tak hapdet...

well, orang bizi macam aku nih mana ada masa nak hapdet blog lalalala. *bajet kunun*.. sekarang nih aku tengah posting kat hukm di bahagian makmal patologi kimia. nak dijadikan cerita, kat makmal nih ada seorang pegawai sains yang agak encem la.. masa aku tengok dia 1st time, terlintas gak kat pale otak aku nih yang mengakui kekacakan beliau. tapi aku usha sekejap je, almaklumlah ai kan da ada aaron ajiz. lagipun aku sebagai wanita muslimah yang sejati mestilah kena menjaga matanya. blablabla.. ada ke orang nak percaya cakap ko nih??

lepas tuh aku terus usha member-member aku untuk melihat reaksi dorang bile usha mamat encem tuh. then mereka sume macam nih....


errrr??? lantak deme. kat makmal patologi kimia nih, aku telah ditempatkan di seksyen urin atau nama kampungnya seksyen air kencing. weeekkkkk.. sumpah geli!!.. macam-macam jenis urin la aku tengok. warna putih, kuning dan warna merah pun ada. bau??? tak payah cakapla kan. memang wangiiiiiiiiii mengalahkan bau minyak wangi enchanter wa cakap lu. *sila percaya dengan sepenuh hati*

akak kat makmal tuh ada suruh kitorang nih wat test kat urin tuh. geli bukan main aku nih. nak bukak botol yang mengandungi urin tuh pun lambat-lambat, penuh dengan keayuan mengalahkan wanita melayu terakhir. motip bold?? saje je nak bagitau yang aku nih ayu orangnya. hohohotak kaw.. sebenarnya aku takut terpercik kat muka aku jew. kang free-free je kulit muka aku nih dapat vitamin tambahan. kot-kot lah jadi bertambah licin.. *muntah*.. 

p/s : bagi akulah, lagi okay deal ngan air kencing daripada kena deal ngan taik.. tak sanggup T_T..




47 comments:

  1. deal dgn taik ?
    kawan sy deal dgn taik org gila.
    peh.. siap di uli nya taik dia.
    pehhh.....

    ReplyDelete
  2. air kencing?! O_o
    aku x dpat byangkan mcam mna kau bleh than bau air2 kncing tu.. =.='

    ReplyDelete
  3. Hahaha euw. Bygkan air kencing tu ttumpah ats tangan ko pastu ko lupa pakai sarung tangan hahaha..kalau tjadi, ko anggap la tu urin ko sndri hahahaha lagik

    Weh br td aku ngan hanie bcerita psl ko tau.

    psst;ok pe blog ko. Mn de besa2. Gediks tau hahaha

    ReplyDelete
  4. haha..sekali lepas ni kena deal dengan taik pulak..amacam ;)

    lenkali pakai la topeng atromen ke supermen ke..baru tak terpercik kat muka has..haha

    ReplyDelete
  5. Hahaha mn de ngumpat, hanie gelakkan komen aku yg aku ajak ko kuar yg aku mentioned jumpa bkn psl MLM.

    ReplyDelete
  6. oh..cepat2 risik kaba pasal kawan akak kat sana..heheh~ =p

    ReplyDelete
  7. urin..?biasala tu..aku selalu je main buat pistol air..haha

    ReplyDelete
  8. uisshh..ko ambik kos ape sebenanya sampai kene dela ngan bahan kumbahan tuh.. fufufufuh..

    ko ni blog ko ok je ni ha.cuma kesibukan membataskan masa ko kan. betul tak. ko tgu la nnti ko dah habis sttudy byk masa mesti ko lebih hebat d kitrg..errr..hebat kami ni..haha abaikan.. lebih hebat dari blogger2 otai di luar sana.

    ReplyDelete
  9. bab-bab doktor/hospital/nurse aku alergi,seram doh,hahaha

    ReplyDelete
  10. tetiba je aku rasa nak kencing dan berak untuk dijadikan bahan ujikaji kau la... hoho...

    ReplyDelete
  11. haha.. padam muka ko.. huhu.. xpe.. air kencing biase r tu.. ko kan slalu jugak kencing

    ReplyDelete
  12. haha..nie yg x sabo nak masuk chempath next sem..;p
    nk dtg usha leh..erkk

    ReplyDelete
  13. hohotak betul.. kalo dah ushar masuklah haha..busy betul kau.. huhu..

    ReplyDelete
  14. HAHAHAH! aq x dpt bygkan ko kene bagian taik. iyoohh~!
    mision : kutib biji lade :D

    ReplyDelete
  15. urin ngan taik tu najis kan.. kle kena bertuah la ko..

    ReplyDelete
  16. ko tolong sampaikan salam aku pada abang encem tu.. hahaha!!~

    ReplyDelete
  17. ada ke org deal ngn taik? haha

    ReplyDelete
  18. haha , sabo jep la , lame2 okay la dgn bau tuh , muahaha

    ReplyDelete
  19. haha,,ape salahnya kalau kena percikan air kencing..dapat susuk tambhan..haha..:P

    ReplyDelete
  20. wow berisikonya tugas.. hahaha..

    http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. hehehehhee
    sile berseronok di makmal ye
    smbil melihat abg encem..kikii

    ReplyDelete
  22. ko penah tngok tak air kencing manis??haha

    ReplyDelete
  23. yuksss. air kencing wane merah. datang bulan ke hape. HAHA

    saborrr je la eyh :P

    ReplyDelete
  24. weh..ko bawak alcohol swab balik umah taw..hahaha..kasi rendam satu badan ok..haha..hosp mana hg amek?

    ReplyDelete
  25. macam seronok jugak main2 najis. hahahaha

    ReplyDelete
  26. semalam aku pegi makan kat rosdet. dekat jugak dgn umah ko kan. nak panggil ko turun sekali xde tenet lak nak email. tu pun kalo ko bukak emel kan. baru ingat nak banjer makan. huhu.

    ReplyDelete
  27. kak,errrrrr,saye single lg kak.


    hahah

    ReplyDelete
  28. ohoiiiii mncabar kot deal dengan bahan2 buangan nih..hebat kamu ni ! ermm kat hukm eh..pnh jmpe Fatin Liyana tak?heeee

    ReplyDelete
  29. aku penah wat mende alah ni masa aku sek men dulu~

    join usm masa tu~

    alih alih diakibatkan trauma yg merunsingkan akan air kencing yang berwarna warni aku akhirnye menukar bidang aku dari sains ke sastera~

    yeyeh~ perasaan yg tetiba mnjadik seorang yg mnyesal giler~ cett~

    ReplyDelete
  30. hahhaa ! kalu dgn taik , mmg pengsan laa

    ReplyDelete
  31. kim salam pegawai sains y encem tu...kekekke

    sama la..bz jugak..huwawwaw

    ReplyDelete
  32. Kemain ko bz skrg kan. Xpe2. Nanti ko dah free, kita nyembang2 blk eh. Hanie nak banje ko kat rosdet weh *aku sndri xtau pe mende tu hahaha

    ReplyDelete
  33. erk....

    tumpang tye....

    urin tu ape..??

    ReplyDelete
  34. hehehehe..xpe la. len kali. len kali. belajar rajin rajin.

    ReplyDelete
  35. mesti salu main dgn air kencing kan ? hahaha

    ReplyDelete
  36. huu gelinye..
    bagus la ko dapat btahan..huhu

    ReplyDelete
  37. kau bakal deal gan tahi atau nama kampungya feces!
    =p

    aku deal gan darah macam mana pula?? nampak macam tak geli sekali hiv derrr

    ReplyDelete
  38. cuba testing percik ke muka. tengok muka licin ke tak.HAHA

    *OK GURAU JANGAN BUAT PULAK*

    ReplyDelete
  39. eluu..akak tunda dulu entry law of attraction.masih ada perkara perlu diteliti.dah ganti ngn entry lain.huhu~

    ReplyDelete

 

sleeping maniac Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting