3 Oct 2011

suka vs tak suka

1. aku suka
bile aku dapat tahu yang aku tidak perlu ke kuliah selama sebulan. so takkan ada orang yang akan melihat aku tido dalam kelas dengan ayu nyerrr.. wekkkk *pengsan*.. tapi aku tak suka bile aku dapat tahu rupe-rupenya dalam masa sebulan tuh aku kene posting kat hukm.. grrrrr.... mengadap air kencing dan darah patient.. kalo aku dapat darah patient hiv, memang pengsan mak nak!!.. konpom pakai sarung tangan 30 lapis..hukhukhuk

2. aku suka 
bile duit biasiswa aku dah masuk even masih ada rakan-rakan aku yang masih lagi tidak mendapat duit biasiswa.. padan muka korang mwahahahaha!!!.. aku kayo!!! aku kayo!!.. tapi aku tak suka bile aku terpaksa gunakan duit tuh nak bayar yuran yang mahal gila babeng.. ukm cekik darah woiiii... aku miskin!! aku miskin!!! padan muka aku... sobsobsob T_T... amaran!! jangan berani nak mintak aku belanja korang ok..

3. aku suka 
bile kuar shopping ngan housemate beli barang-barang dapur sebab nak masak kat hostel.. pompuan lah katakan.. memang tak boleh dipisahkan dengan masakan.. tapi aku tak suka bile time memasak, aku je lah satu-satunya manusia yang dok melanguk sebab tak pandai memasak.. demmm!!!.. errrr, aku nih pompuan kan??

4. aku suka
bile bukak ladtop, aku dapat bukak fb dan blog sesuka hati aku.. tapi aku tak suka bile aku takde masa untuk blog dan fb.. bizi gile woooo.. esemen berlonggok, tak tahu nak campak mana.. ada sape-sape nak tak esemen aku?? aku mau lelong.. lalalalalala..

5. aku suka
bile tengok aaron ajiz berlakon dalam drama.. memang kacak woooo.. tapi aku tak suka bile dapat tahu yang dia nih suami orang.. aarrghhhh... wadehel... abaikan yang ini..






39 comments:

  1. aaron ajiz sokmo :P

    ehh, pelik,beli barang dapo kemain suka, masak tak reti? apa kes?? hahah. ehh,tak baik gelakkan org, diri sniri ponnn tak sedar diri masak lingkup tak tahu jugak. haha

    ReplyDelete
  2. weh,smlm tgk stanza cinta x?
    aaron aziz mati weh
    nanges mak tengok
    huhuhu

    ReplyDelete
  3. HAHAAH!
    aku baru nak mintak ko belanje :)

    p/s- aaron aziz tu macam aku kan? yah.. aku suka! HAHA!

    ReplyDelete
  4. hehehehehe
    suke dan tak suke ye
    kikiki
    x pe..nnti bole bljr dgn deme cm ne masak yep2..ooo..kelas bes gile kan?hehhe..sabar ye cyg..oo..

    aaron aziz? tular hero lain la..hehehhee

    ReplyDelete
  5. hahaha..niceee..
    azie suke part fb ngan blog..
    bile busy memang tak sempat kan nk bukak sume tu..

    eh, yuran mahal ek?
    nasib uitm tak mahal sangat ;)

    ReplyDelete
  6. suka masak tapi tk suka kemas dan cuci pinggan mangkuk

    ReplyDelete
  7. aku suka tido pukol 8 tp aku x suka bila teringat esimen dan trpaksa membantotkan tido!

    ReplyDelete
  8. aku kadang kadang terkeliru jugak dengan jantina kau ni.. hoho...

    ReplyDelete
  9. so...
    bila kau nk blanja aku?
    HAHAHA :P

    ReplyDelete
  10. hehe suka tak aaron dah ada 3 orang anak ?

    ReplyDelete
  11. heheheh..banyaknya tak suka noh...

    sama la..ila jeles neh..napa aoron aziz dah tawin..ngeh3...encem tu...ahha

    ReplyDelete
  12. hehe best an bila duit msk :D n sgt x best klu x leh blogging.. harini bz.. sori lmbt bw blog ni.. :(

    ReplyDelete
  13. dahhhhh,g buat asaimen ko tu,hahaha :P

    ReplyDelete
  14. wahaha...dah3...study la kak oi...jgn dok berangan 24 jam...hehe...

    ReplyDelete
  15. hahaha..gilo..aku suka faizal tahir tapi tak suka dia tu laki orang..muakakkkk~

    eh, UKM mahal sangat meyh?of coz la..tgk course kan..

    ermm kata study konpem la tak byk ms nk ngadap fb la blog bagai..redha jela

    ReplyDelete
  16. biasiswa?? wah...blanje lah...!
    aku suka!
    *sbb aaron ajis tu kwn aku.. ^.^
    SUKA!!!!SUKA!!!

    ReplyDelete
  17. hahaha..aku suke!!!suke nak suruh ko belanja aku..hahaha

    ReplyDelete
  18. aku tak penah mintak ko banje. aku nak banje o xde can. belum rezeki la tu. hehehe..jgn tensen tensen pasal esemen ko tu. ko anggap je esemen ko tu somethng yg fun. tak gitu. =).

    ReplyDelete
  19. elaun aku dah 2bulan xmasuk ape citer.sadis!hu3

    ReplyDelete
  20. terima laa bahawa abe aaron tu dah beristeri.. hahahhaa !

    ReplyDelete
  21. aku plak suka baca celoteh ko ni.. haha.. klakar la..
    aku harap ko dapat air kencing yg hiv punye.. haha... gud luck yup..:P

    ReplyDelete
  22. takpelah jangan merendah diri sgt sebab aku tak pandai jugak m a s a k. tapi aku pandai goreng telur wohhh

    ReplyDelete
  23. aku tak suka bila ko suka, aku suka bila ko tak suka.

    boleh tak macam tu. ? :P

    ReplyDelete
  24. aku dgn berani ny nk mintak belanja dgn kaw. hahahah!

    ReplyDelete
  25. haha sama lah kite dohh.shopping sama.masak nya wa sorg. -.-
    rumah sama,kemas nye wa sorg.tett :p

    ah,wa nak exam esok.tp skng still dpn lappy.salah lu ah -.-

    ReplyDelete
  26. fuckk, asal mesti aaron aziz? hahahaha..

    amboi kauuuuu ukm cekikdarah? wouhhh :O hahha.. kimat lah oi..

    ReplyDelete
  27. weiii..baru arini aku dapat jenguk blog ko..bz giler la..

    bab masak tu aku pn tak terer beb..ngehehe..

    ReplyDelete
  28. ok. tgu pas 21hb. yeeehaaa..buat baik baik masa posting tu.

    ReplyDelete
  29. dulu2 time satu umah ngan Hanie, aku rajin beli barang
    Hanie rajin masak
    aku rajin rasa
    pastu Hanie rajin ngemas
    hahahahaha

    ReplyDelete
  30. euwww mengadap air kencing?? tahan jelah hidung ye hehe

    ReplyDelete
  31. ada suka..pasti ada juga duka~ ^^

    ReplyDelete
  32. x ske gak klo xda masa nk fb n bw sbb bizi esemen :(

    ReplyDelete
  33. hahaha.. tak minat/suka ropi cecupak ke?dia tu solo kut... err.. *pengsan

    ReplyDelete

 

sleeping maniac Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting