28 Dec 2011

preparation

hassy_chan, jom check!!!

1. note dah habis baca?? -------> belum.. (muntah hijau sebab asyik ngadap note yang berlambak)
2. pen dah cukup??----------> tarak.. sume takde dakwat.. aku dah makan.. kebuluq!!
3. pemadam?? ---------> pun takde.. hilang pi mane pun aku tak tau.. korang curik ke?? habaq mai!!
4. emosi, mental dan fizikal??------> separuh gile dah nih.. nasib baik makan dan tido cukup ngeee..
5. duit??----> pe kene mengena ngan duit?? oh ya, abis exam nak enjoy.. bile enjoy nak kene gune duit!!.. mwahahaha.. cek dompet sat.. ohh my goat.... tinggal seringgit!! demmm..

kesimpulannya anda masih belum bersedia untuk exam!!.. yeay!.. aku da agak dah.. takpe, takpe.. cool down bebeh.. takde apa yang perlu dirisaukan.. exam je pun dan sepanjang aku hidup nih memang asyik masuk exam jew.. all is well.. all is well (citer 3 idiot).. jangan lupa tangan letak kat dada masa sebut "all is well".. hah, rasa lega kan??? =.="

sebelum aku merepek lebih-lebih lagi, jom nyanyi lagu nih same-same ok.

hepy beday to u..
hepy beday to u..
hepy beday to hassy chan..
hepy beday to u..

time kasih kerana tolong nyanyikan.. sedap sungguh sore korang kalah sore ct nur halija.. wakakaka.. (da nak hujan kat umah nih).. terharu + blushing da aku disini.. tq u ollsssss... daaaaaaaaa..


***kalo ada orang komen kat entry korang nama hassy_chan, aku lerr tuh orangnye....




45 comments:

  1. exam ye?
    gudluck! ^^

    eh besday kau ke?
    errrr bila?
    hepi besday~ :)

    ReplyDelete
  2. befday mu ke ? meh meh , mama na bg hadiah , haha

    ReplyDelete
  3. yeahhh..selamat hari jadi..dan selamat hari lahir mek..heheh..g stadi nuh..piat kang!!!

    ReplyDelete
  4. oohhhh...Happy Belated Birthday to hassy chan...semalam tak roger, kan dah lambat sehari. kekekekekeke..

    preparation ke-5 tu mmg tak bole blah.tinggal singgit je. alololololo..pas exam duk je la diam diam kat umah.

    ReplyDelete
  5. oit oit aku mmg jeles ko dpt makan byk tapi tak gemuk. cisss.

    ReplyDelete
  6. exam datang lagi kan..stress betol sebab mood stdy x brape nk dtg dekat..aduhh!btw, bday hassy chan 28/12 kah? ehhh..same la kalo gitu..hepi belated besday!!goodluck final~

    ReplyDelete
  7. bezday ekau ke??ramey betol org bezday arini..dh 4 org ak jmpa bezday arini..

    happy bezday n good luck exam!!

    ReplyDelete
  8. happy birthday dear..:))

    semoga happy slalu..hee

    psss : good luck exam!

    ReplyDelete
  9. nak beli pen ? 45rm sebatang .



    HAHAHAHAHA

    ReplyDelete
  10. nak exam eh..'
    gudluck awak..:)

    and seriusly ur birthday?
    happy birthday to u! moga Allah sentiasa meredhai awak..amin..:)))

    ReplyDelete
  11. uik..besday Has ke..alamak, da terlambat wish..epy belated birthday dear!~ ^^

    all the very best tuk exam! aja2!~

    akak berlambak gila pen ni..nah sepuluh batang,akak bg pinjam..hehe~

    ReplyDelete
  12. yeap yeap. i dah kawen la. aku hari hari doa kan jue ni kawen. tapi biar la dia bersedia dulu.

    ReplyDelete
  13. Aku nak tgk cite 3 idiots tu tp tlelap lak haha
    Ko hupenye hassy chan sbb fon aku xpat view profile ko so aku google haha
    happy birthday!! Nak join blushing gak

    ReplyDelete
  14. happy birthday !!! **bile bfday kamu??heeee~

    demam exam korang sume ni..den yo tidak..harharhar

    ReplyDelete
  15. kebulur sangat ke sampai makan pen?

    ReplyDelete
  16. birthday ke lalink ?
    haha, happy birthday..
    semoga panjang umur dan dipermudahkan mnjawab exam nnt ^^

    ReplyDelete
  17. wah,,,gudluck exam,,epi belated besday dear

    ReplyDelete
  18. Bagusla kalau senang loading kat pc.kami mmg memahami kehendak pelanggan.hahahha..

    ReplyDelete
  19. Hepi belated bfday n gdluck exam :) ..
    doakan sy jugak exam hehe

    ReplyDelete
  20. all the best to you too our hassy chan.

    ReplyDelete
  21. Happy new year to you too beb. Moga thn ni lg kalerfull =D

    ReplyDelete
  22. good luck exam.. buat elok2 tau..:D

    ReplyDelete
  23. err..Has..akak da lama x add kwn kat fb via email..da x jumpa tempat yg nak invite tu..sbb da biasa add search nama je..eheh..Has add akak eh : akak guna nama : "Salihah Ismail" taruk gambar avatar awek cina tga gelak~ ;)

    ReplyDelete
  24. atau guna email : dzunnun_0504@yahoo.com~ ^^

    ReplyDelete
  25. kawan abg iwan ade bg pinjam dvd cite 3 idiot tu.. katanya best.. kite pulak takde masa nak tengoknya.. selamat tahun baru dik.. =)

    ReplyDelete
  26. selamat tahun baru hassy chan!:)

    ReplyDelete
  27. hppy brthday.hehee pndai awk merepek,sy suka..hehehee

    #follow sini^^

    ReplyDelete
  28. kalau tak study all is well tu tak kemana jugak cik has oi..haha!
    ni terpengaruh banyak sangat la ni dengan 3 idiot.. :P

    btw, all the best for final exam okey :D

    ReplyDelete
  29. oh..nama baru ke?? x sdp langsung..haha

    ReplyDelete
  30. good luck final exam!

    nt update yea..:)

    ReplyDelete
  31. happy beday??bila beday ko ni??ngeh3x..

    nampaknya ko xyah masuk exam,,tgok dr preparation dah lulus!hahaa..

    sorry lama aku tak kacau ko tido..;P

    ReplyDelete
  32. tu la nak jumpe ko tah bile tah. =)

    ReplyDelete
  33. ehem2..;p

    jgn ikut mcm akk ea merajuk ke keje..hee

    ReplyDelete
  34. bila birthday hang? happy belated birthday. gud luck for exam. :)

    ReplyDelete
  35. waaa,hepi belated beday weh!semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki..ol da best untuk exam! :)

    ReplyDelete
  36. serius birthday 28 tu....mcm same aje :)
    btw happy belated birthday la weh, semoge dirahmati ALLAH selalu :)

    ReplyDelete
  37. heppy besday budak gemok . . . haha . . . . gud luck exam . . . jgn tido plak t . . .

    ReplyDelete
  38. aku ingat siapa la hassy_chan. ko rupanya. hehe.


    happy belated birthday beb :)

    ReplyDelete
  39. wehhh!!
    happybelated berfday si hidung peset :D hahaha..
    da besar da kau.

    ReplyDelete
  40. PENCINTA FASHIONS / HANDBAGS!
    Jom temui kami di:
    http://www.facebook.com/MrsLadysStylo

    ReplyDelete
  41. wei.. lambat datang sini.. buffday kau ke?

    nak wish gak.. selamat hari lahir.. semoga panjang umur dan murah rezeki.. kahwin nanti jemput tau.. hehe..

    ReplyDelete

 

sleeping maniac Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting