7 Sep 2011

wordless wednesday---> suis


TURN OFF




holiday mood

TURN ON


study mood


p/s : banyak lagi barang yang aku tak kemas. rasa cam nak angkut je satu almari. amik kaw!!.. tak payah nak lipat segala bagai. (dasar pemalas!!).. 

damn, tak nak balik ukm!!!



50 comments:

  1. hehehehhe
    selamat kembali ke UKM
    aiyaakk
    menari agogogo la kat ukm
    hihihi



    p/s: ups...saya x fall in love la syg..hehe

    ReplyDelete
  2. uishh..tak baik tau. beljar la bersunggh sungguh.

    aku memang nak bagi ko tapi ko dah merungut tak nak balik ukm. tak jadi la.

    kalau nak jugak banje aku ciken cop kat HR steak house. hahahahaha.

    ReplyDelete
  3. udah2 la bercuti tu... balik la ke pangkal jalan...

    ReplyDelete
  4. haha jangan lah balik, duduk je rumah lg best lalalala~ :)

    ReplyDelete
  5. Udah2 la bcuti tu. Skrgnya kalau mls bole escape klas, kalau mls lg bole tido dlm class. Ko dah kerja nanti merasa la btapa brat kaki mlangkah ke ofis stlah bcuti lama hahahahahahahhaha

    ReplyDelete
  6. xpyh kemas la... campak dalam lori ka..hahahah...

    btw, terasa sgt malas pulak nk balik UKM kan..huhu... nak cuti lagi...xoxoxxoo

    ReplyDelete
  7. alah sumbat je terus almari tu lam beg~ kan senang~
    ekeke~

    ReplyDelete
  8. dapat balek univ lah best.. p jumpe gf/bf.. hahaha

    ReplyDelete
  9. haha..study mood is never off..:D

    ReplyDelete
  10. haha..baik suka zaman-zaman belajar ni..
    sebab time-time ni la banyak masa free boleh keluar suka hati..
    duit pun keluar suka hati jugak la..hehe

    ReplyDelete
  11. sila balik ke ukm tercinta anda..haha.=p

    ReplyDelete
  12. tapayah WEH.
    ko pikol je rumah ko bwk ukm tu.. HAHA! c(:

    ReplyDelete
  13. wakakkaka,

    selamat ber"ukm" yaaa.



    ALLALALALALALLA.

    ReplyDelete
  14. bengang pulak aku tgk kartun yg atas tu..
    menari2~ =.='

    ReplyDelete
  15. sama la...ramai ja org malas nak mula sem baru kan...heheh

    cmna neh..barang2 xkemas satu habuk g pun..ehhehe

    ReplyDelete
  16. dah, lekas berkemas... orang dah sampai KL pun ni.

    hahaha, mai la balik study lak ^^

    ReplyDelete
  17. haha.. relex r.. aku pun, masih tak kemas lg ni.. duk blogging lg.. haha..

    ReplyDelete
  18. tolong kemas kn aq nye skali... aq pn malas nk kemas ni... aduyai..

    ReplyDelete
  19. balik2x..apa ni malas2x..nak kena babab ni!

    ReplyDelete
  20. aku tujukan lagu ni untuk kau.
    ayuh kembali ke sekolah!

    hik3 :P

    ReplyDelete
  21. hahhahaha.. comeyla gambar yg atas tu.. menari2 ala sotong.. kah kah kah~


    err.. ayuh kembali ke sekolah, ayuh! hehe~

    ReplyDelete
  22. mai sni mai...

    jumpak cheq ni na...

    hihi

    ReplyDelete
  23. tayah balik la weyh,hahahaha!

    ReplyDelete
  24. bersyukur la ko masih banyak masa untuk rilek zaman study ni banding kalo dah keje.

    pecaya la cakap aku.

    ReplyDelete
  25. UKM?? sama lar kita! =p

    Selamat berbelajaran..!!

    ReplyDelete
  26. angkat la semua..ko seret je almari ko..hahaha sengal jugak ko ni :P

    ReplyDelete
  27. semaaaaa org pn nak cuti lg. plsssss


    T__T

    ReplyDelete
  28. ko dah balik kl ke.

    ko ratu longkan gmen bowling. dah ko baling sambil tido nak aim macam mana. ish ish ish..=)

    ReplyDelete
  29. bbrapa tahun lagi nak menikmati zaman study ko.gunakan sebaiknya.hahaha..

    ReplyDelete
  30. halo darling..vlog besa je dear..xde pe special ^^

    ReplyDelete
  31. klu blajar biar sampai habis...lepas tu berbakti pd negara

    ReplyDelete
  32. gmbar ni lawak la..haha..saya suka buat yg pertama tu..haha=)

    ReplyDelete
  33. seru semangat..seru semangat!~ ;p

    ReplyDelete
  34. campak je dalam beg,tak yah lipat-lipat.HAHA

    ReplyDelete
  35. selamat kembali belajar... comel je animasi tu..

    ReplyDelete

 

sleeping maniac Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting