5 Sep 2011

duet raya

depan-depan

wah wah wah..
pijak semut pun tak mati
baeknye la aku nih kan..
(bole buat menantu dah nih)
bajet gadis ayu yang pemalu kononnya

belakang-belakang

sedeynya bile da semakin dewasa ni
duet raya pun da semakin berkurang
makcik, rm3 nih tak lepas nak beli kfc pun..
(tak reti bersyukur langsung =.=")


p/s : meh share duit raya korang ngan aku.. aku tau korang sume kayo-kayo kan?? hikhikhik.. kasihanilah hambo.. T_T..


duit..duit..duit
ke marilah kau padaku!!!
bhahahaha



44 comments:

  1. tulah.
    setakat satu hinggit,
    beli coki-coki je la lepas. haha

    ReplyDelete
  2. alorrr rm3 dapat beli gula2 kopiko laaa.. lekluu

    ReplyDelete
  3. ngehehe..ak pn xda duit ry taun nie..sob2..siap jadi peminta sedekah lg..ayat diorg ' dh besar ni xpayh'..sadis..

    ReplyDelete
  4. duit duit, di mana kau duit, duit duit.



    XD

    ReplyDelete
  5. lepas la tu beli sugus ke gula2 ke icecream yg 20 posen tu hihihi

    bak sini la kalau xnak hahahaha

    ReplyDelete
  6. hahhhaahhaa
    comei gile
    kemarilah kpd ku ye
    ye..jom seru duet aye bebanyak ye....hhehehee

    ReplyDelete
  7. hehe....dulu banyak ja wit raya kan...

    sekarang dah xbyk cm dulu...saboor ja la...hehe..

    lau cm tu...topup rm 3 je la..hehe

    ReplyDelete
  8. 3rgt tu byk gula2 boleh dapat, beli yg 10sen dpt 2 tu hehehe..

    ReplyDelete
  9. hahah..siot jew..
    eleh iyer la tu dapat rm3 jew..
    pdahal dok belambak sedara2 bg ko duit buat belajar..kan..kan..kan?hahah

    ReplyDelete
  10. air tin lepas tu.. relax je la..hahahhaa

    ReplyDelete
  11. nsb baik ak ramai pakcik. so, kalu dh sorang bg rm1o, rm50, rm100 kiranya byk la gak duit raya ak thn ni. alhamdulillah...

    tp kalu g umah sedara mara yg bau2 bacang je, jgn harap la dorang nk bg duit kt ak. keh3

    ReplyDelete
  12. mamee monstar boleh bli lg tu..XD

    ReplyDelete
  13. oitt..mana duit raya aku..hahaa.

    ReplyDelete
  14. erh.. ok la tu rm3.. tp.
    xkan tige inggit je werh??
    sadis nye Y.Y

    ReplyDelete
  15. aku dah masukkan RM15ribu dlm akaun ko.. amik la.. kire aku sedekah sbg duit raya utk ko.. belanje jimat2 ya.. :)

    ReplyDelete
  16. harap2 ko goyangkan badan tu, msuk lah sket duit celah2 bantal. haha

    ReplyDelete
  17. hahaha...makcik dah bagi, xtaw bersyukur langsung..hahaa

    ReplyDelete
  18. muahahahahha! duit daun mau? :P

    ReplyDelete
  19. untung dapat 3hinggit tu, kalau aku, aku bagi seposen je.. dah tua... hohoho...

    ReplyDelete
  20. wakakakaka,


    aku tak penah mcm tu. BAikkan aku ?

    ReplyDelete
  21. uii banyak tu 3 hingget~

    kalau mak sedare tonah bagi senyuman kasih sayang je~

    ReplyDelete
  22. kita same lahhhh..
    wa tension betol lahhhh..
    cara bagi tu mcam 5 ringgit..
    sekali seinggit je..
    thun depan x nk dah raya rumah dy..
    hahaha!

    ReplyDelete
  23. meh nak bagi seposen beli gula2

    ReplyDelete
  24. pergh..3ringget tu kira banyak ok.taim alin beraya umah jiran2 dlu,klo ade yg bagi singget,rase nak pegi 4 5x!hahah

    ReplyDelete
  25. sekarang duit raya budak budak bagi rm 5 pun merungut. apatah lagi rm3. makcik niiii....

    ReplyDelete
  26. nt klu dh kejer kena kasi duit raya kt budak budak lak.
    bljar rajin rajin supaya dpt kejer yg bagus gaji besar

    ReplyDelete
  27. ehehe...dah tentu tentu la banyak. samapi tak telayan kekadang tu. japan pun. tapi ari tu laptop aku penah corrupt. habes citer jepun. hampes je.
    lagu pun semestinya kan. haha..kitte sekapal. yey.

    c jue minat Rain je la.

    ReplyDelete
  28. hahhaa jadi la tu .. eh topup 3 ringgit kan boleh hehe

    ReplyDelete
  29. sama la kita, sikit jek dapat duit raya :P

    ReplyDelete
  30. haha..org bagi RM3 tu syukur je la..kn aku bgtau mak cik tu baru tau

    ReplyDelete
  31. sme la , haha , mne ckup rm3 ! grr

    ReplyDelete
  32. kau syukur la wei..macik aku bg seploh hengget je//lagi sikit..:P

    ReplyDelete
  33. hahaha..azie pun macam tu jugak..
    time org bagi dok cakap tak payah tak payah..
    tapi dalam hati bak la banyak sikit..hahahaha..
    azie pun dah tak banyak dpt duit raya has..100 pun tak sampai..huhu

    ReplyDelete
  34. betul kata Hanie, aku minat Rain saja hahaha artis lain xlyn sgt hahaha

    nak minat gak? bole2..kalau pompuan aku layan haha

    ReplyDelete
  35. 3 hinggit je makcik!sehinggit pun cukup dah..haha

    ReplyDelete
  36. okay la tu RM3. orang dlu raya dapat 50sen je tau :D

    ReplyDelete
  37. eh eh haruslah HR Steakhouse tu kan femes. tapi kadang service diorang lambat.

    ReplyDelete
  38. tu la..suh dtg beraya x mo..kalo x akak da bagi seratus hengget~ hahaha..

    ReplyDelete
  39. xde duit raya gak ...org plak minta duit raya ngan aku ...

    ReplyDelete
  40. Hahaha, org tamak selalu rugi XD

    *bli topup lpas la awk :)*

    ReplyDelete

 

sleeping maniac Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting