3 Sep 2011

sobsobsob T_T

tak lama lagi cuti aku akan habis dan aku akan kembali ke alam universiti semula huhu. (aku senior ok!!!). bajet ko besau sangat la kan padahal badan kecik molek jew. aku rasa cam nak berlagak senior je depan adik-adik nanti bhahahaha.. (tenyeh hidung kasi penyek kang)

belum masuk universiti lagi aku da dikejutkan dengan pelbagai cerita pasal sem baru yang bakal aku jalani nanti. kitorang takkan ada mid sem exam. damn!!! kalo bergantung pada final je konpom result aku ke planet pluto sebab aku tak genius. nih yang wat aku nak je curik otak si albert einstein tuh.. pastu, kitorang akan ada attachment kat hukm. ok, yang nih aku agak gumbira jugak. mwahahaha.. nak tau kenape???

sebab kat hukm tuh ada ramai doktor muda-muda. bole la i nk usha-usha lima-enam orang ke.. ngeh3.. sorang dua mana cukup!! (gatai sungguh hang nih).

doktor!!!!!!!
gadis kiut baek nak mai....
lalalalalalala..

malangnya, doktor-doktor kat sana kebanyakannya sudah pun berpunya. aaaahhhhhhhhhh (tak dapat terima kenyataan). cam ne gua nak usha nih!!!!


aaahhh tidakkkkk!!!
pelamin anganku musnah..
sob3..


pssstt : abang aaron ajiz, i tak curang tau. i gurau-gurau je nak usha mamat doktor kat hukm tuh.. hehehehe..
(tapi kalo bole memang nak usha pun. apa guna ada mata kan?? lalalala)

abang aaron ajiz : korek biji mata kang!!!!.. 



41 comments:

  1. oh..akak ade sorang membe kat hukm..dulu blaja medic kat ireland..die comel..nanti tolong tgk2 die 'gatal' ke x kat sana..heheh..

    ReplyDelete
  2. hahhahhaa
    aku jugak yang seksa
    tinggal tak berapa hari je ni
    selasa nak kena p dftar dah
    baju apa pn aku tak kemas lagi
    hebat bukan?
    mwahahaa

    ReplyDelete
  3. camne nak buat katun gerak2 tu ek? hee, comellah :P

    ReplyDelete
  4. senior dah.. lepas tu alumni pulak..

    ReplyDelete
  5. hahaha adeeehhhh! gatai naaaauu. bak sini aaron ajis mwahahaha

    ReplyDelete
  6. gud luck in university life XD aq da stat masok . Awal lagi drpd ko. lalalala~

    ReplyDelete
  7. klu xda mid sem exam mmg parah jugk ler..huhu..

    usha la 5,6 org..kasi aku sekali..wuahahaha..

    ReplyDelete
  8. sengal...
    aku pon xnak balik u!!!!!!!!!
    uwaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh
    nagis golek2...

    xdapat ngorat Dr dapat ngorat prof jadilah..ahahaha

    ReplyDelete
  9. Ala sygnye dah bpunya *join frust skali hahaha

    ReplyDelete
  10. tu laa.. rse cam kejap jee cuti tu.. hehe

    ReplyDelete
  11. haha mana tahu doc2 tu dah berpunye?btol2 punye usha ni.. haha

    ReplyDelete
  12. wei.. pro r ko.. ko srudy hukm?
    haha.. ni mesti cekang ni.. tahun brapa bai?

    ReplyDelete
  13. tetiba aku rasa aku nak sakit dan pergi ke HUKM minggu depan... sila bagi tau waktu duty yea...

    ReplyDelete
  14. wah.. senior la. maktab saya SEBELAH hukm tu ^^ ehehehe

    ReplyDelete
  15. xpe..aku leh jadi doktor utk hati ko yg berduka..nak tak??haha

    ReplyDelete
  16. haha..wah..nak usha doktor tu..
    nanti kalau ade yang comel-comel btau eh..hahahaha

    ReplyDelete
  17. weeeee
    selamat2 memasuki U ye cek empunye belog..heeee =]

    ReplyDelete
  18. aku tak sabar nk blik kt U..
    lama sgt cuti 4bulan..

    ReplyDelete
  19. erk .. blaja HUKM ? kt b tun razak tu ?

    ReplyDelete
  20. weh.semalam aku gi kg baru makan kat juta tomyan tu. usha usha gak kot kot terjumpe ko ke bole ko banje aku. kan.

    ReplyDelete
  21. sejak bila hg jadi doktod ni..ahahaaha..usya kat aku satu gak..:P..paling hensem ok..ahahaha..

    ReplyDelete
  22. ko balik kl jenjalan la kat klcc bole jumper. ^.*

    ReplyDelete
  23. xde midsem?uhuhh.... mesti berat nnt final...huhu

    ReplyDelete
  24. selamat belajo,selamat belajo, assignment duk tunggu tu,haha!

    ReplyDelete
  25. kitorang keje dekat dekat dengan klcc. jalan kaki je da sampai. aku tau ko selalu pi ts sebab nek monorail je da sampai kan. hahaha

    ReplyDelete
  26. selamat kembali belajar!
    hahaha ^^

    ReplyDelete
  27. wah da nak masuk belaja balik da die~

    ReplyDelete
  28. sampai hati curang dengan abang aziz..haha

    ReplyDelete
  29. doktor cucuk diri sendiri ramai ada...


    harhar

    ReplyDelete
  30. oucchh...mood blaja ta dtg2 lg ni....




    ouucchh...tak larat n seru lg da...

    ReplyDelete
  31. bestnya jumpa doktor!saya mahu juga!kim salam kat doktor2 yang single eh!

    ReplyDelete
  32. ko dah bz eh. xde entry baru pown.

    **jue lagi dekat ngan klcc banding ofis aku.

    ReplyDelete
  33. Kim slm lme nam doktor utk kte ;>

    *takmen ahh dua tiga, hahahaha*

    ReplyDelete

 

sleeping maniac Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting