1 Sep 2011

fantasi vs realiti


FANTASI


kan bagus kalo aku tergolong dalam golongan
amar makruf nahi mungkar nih..
tapi malangnye.....

REALITI

(sibuk gak pasang telinga hahaha)
baeknya aku..
takde orang nak gosip-gosip pasal aku 
calon menantu pilihan lah katakan..
hahahahaha
^..^



pssst : vroom vroom (tengah vakum). da lama tak update sampai berhabuk da blog nih huhu. 

***kalo ikutkan hati, aku malas nak update.. tapi ada sorang budak nih selalu tanya bile nak update.. wah, blog i nih ada gak orang nak baca ngeh3.... (kembang hidung).. ntah-ntah budak tuh rasa kasihan je kat blog nih sobsobsob T_T..




28 comments:

  1. baik ko main jauh2.. jgan di layan makcik bedah tu.. haha..nanti dgan ko2 dia umpatkan..

    ReplyDelete
  2. haaa..betul la perempuan banyak cakap..hahahaa..
    *nak menang jugak..lalalaa..

    ReplyDelete
  3. hahahah...awat pasg telinga.. :P

    ReplyDelete
  4. haha.
    still bce la..
    ehh kite sma.
    hahaha

    ReplyDelete
  5. Sape sape bdk tu hihi *kepochi mode on* hahaha

    Time gitu la nak tau gosip plg latest di pasaran hihi

    ReplyDelete
  6. kenapa dengan anak bedah weh??

    ala.. makcik tu sembang x abes la.. hahaha

    ReplyDelete
  7. susah tul nak elak mcm ni an.. mayb sbb dari kecik dah mcm ni? so trus je mcm ni?

    ReplyDelete
  8. Salam Lebaran!


    follow sini mehhh
    hanimansor01.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. ishh ishh dosa kau jah. HAHAHA *tibatibatiba*

    ReplyDelete
  10. hahaha
    aiseyh,ada peminat setia blog gitteww


    ^^

    ReplyDelete
  11. hahah, biasalah buat ketupat :p

    ReplyDelete
  12. hoho...

    sedap sedap makan ketupat,
    Sedap lagi mengumpat...

    ha... jawab pantun tu ek...

    ReplyDelete
  13. hoho


    memang sdap makan ketupat,
    aku xska mengumpat..
    hahahahaha..

    da jwb.

    ReplyDelete
  14. wahahaha....da adat da smua tu....

    ReplyDelete
  15. buat2 x dengau je..mcm angin lalu gitu~ ;p

    ReplyDelete
  16. bln xpuasa pn aku selalu jgk pasang telinga cenggini..huhu..jahil..

    ReplyDelete
  17. sedap makan ketupat,
    pasang telinga pun join mengumpat.

    dah habis pose boring la plak kan. tem maghrib tak meriah cam bulan pose.

    ReplyDelete
  18. haisshh..mak-mak xsabow bebenor ha nk buat ketupat ekspress...

    ReplyDelete
  19. weyhhhh! macik-macik mang gitu,huhuhu....

    ReplyDelete
  20. klu kta kna umpat..kita dpt pahala..syok oo..haha!

    ReplyDelete
  21. hahahaha
    xpe..meh nak gosip2 sikit dgn kamu meh
    hihihihi =]

    ReplyDelete
  22. tu la...bulan2 posa xleh nak mengata sangat...habis ja posa mula la pot pet pot pet kan...hehe...

    nyum3...nak kueh raya..ehheh

    ReplyDelete

 

sleeping maniac Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting