20 Jul 2012

urin..

fuh.. sejak praktikal ni, macam-macam jenis air kencing aku bau.. bau cam kentot la.. bau macam taik pun ada.. variety sungguh!! uollss, kalah minyak wangi escada.. (haktuih!! muntah).. bila air kencing tu tumpah, lagi best wooooooo.. tak bole nak bayangkan..

semalam dapat air kencing patient umur 55 tahun.. doktor suruh buat pregnancy test.. tapi dah sah-sah negatif.. dah nak menopause kot!!.. ntah-ntah dah menopause.. akak kat lab aku tu da bising sebab membazir je buat test macam tuh.. "teluq pun da takdak, mane boleh dapat anak" (bak kata akak kat lab) kalo makcik tuh umur dalam 40 lebih, logik lagi la nak buat pregnancy test.. haha.. akak, mana tahu kot-kot ngandung ke.. orang tua kan suka makan jamu ulam bagai.. mane la tau sistem peranakan dia tuh masih tip top.. tibe-tibe ngandung.. haha.. tapi aku nak tergelak gak bila doktor suruh buat test ni kat patient.. agak-agak la derr.. asal muntah je ngandung eh??

*selamat menyambut bulan ramadhan*



6 comments:

  1. Haha.. So, mengandung ke x?

    ReplyDelete
  2. ko ce try rasa kencing orang kencing manis... betul ke manis kencing tu?

    ReplyDelete
  3. semoga kau tabah menghadapi pelbagai jenis air kencing.
    hahahaha :P

    ReplyDelete
  4. haha..sabo je la..
    mana tau sekali mengandung, mau masuk tv ni..hehe

    ReplyDelete
  5. so cam mana dah result ke belom.. dia mengandong ke tak hahaha

    ReplyDelete
  6. die nak kepastian la tu haha...kang xtido malam memikir die pregnant ke tak.. xD
    amboi comei background :)

    ReplyDelete

 

sleeping maniac Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting