15 Jul 2011

hobi

eh nape letak gambar almari ni?? pedulikan almari tuh.. cube tengok isi kandungan almari tuh.. nampak tak???  
tu la koleksi kesayangan aku... KOMIK ^..^ hehe.. takde la banyak sangat... penat dowh aku kumpul.. mak aku punyela bising sebab memenuhkan almari tuh sampai tak muat nak letak benda lain plus mak aku kata membazir.. mana taknya, 1 bijik komik je da berharga RM7.50.. cube tengok brape banyak komik yang aku ada.. beratus-ratus gak duit yang aku da kuarkan nak beli komik hehehe..

antara feveret collection aku yang aku rasa best sangat-sangat ialah :

1. under 18
2. lawak kampus
3. lawak shabu-shabu
4. lawak pop gang
5. lawak junkfood
5. stereo pop rock n roll

so sape-sape yang mule nak berjinak ngan dunia komik nih, try lerr bace buku-buku yang aku cadangkan nih.. 

nih plak contoh koleksi citer anime yang aku kumpul...


one piece


naruto

p/s : aku geram tol skang nih sebab ada 1 episod citer one piece aku yang missing.. adoi.. baru ingat nak marathon citer nih.. terbantut niatku.. sob3..T_T.. disebabkan hobi aku nih, ada arr manusia yang panggil aku otaku.. otak kanak-kanak la.. jeles la tuh!!.. mwahahaha.. ^.^.. mind aku lagi muda dari usia sebenar tau... hehehe.. 

12 comments:

  1. weyh.suke lawak kampus jugak..haha:D
    ade koleksi tu je..he
    mane buku anatomy farmako bagai tuh :p

    ReplyDelete
  2. wah banyaknya..blh copy? hahaha

    ReplyDelete
  3. myhatiku >> anatomi??? farmako?? da ltak bwh katil.. smpan dlm kotak hak3... tuh bkn koleksi y ak ingin kmpul sob3.. T_T


    abu >> bole.. hehehe.. 1 episod=rm1 mwahahaha.. (guro je)

    ReplyDelete
  4. goler komik ar tuan blog ni.. dah habis baca kan semua komik tu.. bila nak post ke rumah aku lak?

    ReplyDelete
  5. wah..anda hantu komik rupanya~

    ReplyDelete
  6. rajin ye ko simpan sume tu. kalau aku la kan, lepas tengok je terus delete. kalau nak tengok lagi, pergi download balik...haha, aku pernah download "500 days of summer" 3 kali, delete pun 3 kali jugak..

    ReplyDelete
  7. adan >> bole post.. bayor sewa n duit pos hahahahahaha.. (guro je)..


    sal ijou >> hehehe nih hntu bese2 jew..


    hanafi >> hahaha.. ko lg rjin nk download blik.. syg dowh nk pdam.. pnt simpn smpi 500 epsd.. xkn nk delete plak.. mna nak cri 500 epsd tuh kalo ak delete.. sob3..

    ReplyDelete
  8. bwk bersabaq na cik bulan ngeh3..

    ReplyDelete
  9. tipu...sedar la dri anda da tua...!!!
    haha

    ReplyDelete

 

sleeping maniac Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting