23 Jul 2011

malu

hari nih, aku malu giler... rasa cam nak sorok muka kat dalam beg skola.. siyes!!!..

tadi, kawan bek aku mintak tolong aku hantarkan kek kat umah dia.. sebagai kawan yang baik, aku hantarlah.. aku drive kete bapak aku sambil diiringi oleh ayah aku dan adik aku.. aku tau ayah aku tak cayakan aku lagi untuk bawak kete dia...

segalanya berjalan lancar sepanjang perjalanan ke rumah kawan aku tuh.. tapi masa dalam perjalanan balik, kejadian yang tak ku duga telah berlaku..

aku terpaksa drive kete bapak aku kat satu jalan yang sempit.. da la sempit, banyak lak moto.. aku terlanggar bontot sebijik moto nih.. kelas kau minah.. bontot yang ko langgar.. aigooo~  moto tuh pun satu, kat tempat sempit tu jugak yang dia nak parking.. nasib la lampu moto ko tercabut and pecah.. da la masa langgar tuh, ada kenduri kat kawasan tuh.. adoi.. banyak sungguh mata yang memandang.. maruah aku masa tuh telah pun berada di bawah tapak kaki.. malu seyh!!!..

nasib bek abang tuh tak marah.. mungkin sebab awek yang langgar (iaitu aku).. kalo mamat mane ntah yang langgar, konpem kecoh hak3.. (perasan giler)... lepas nih, aku tobat nak lalu kat tempat sempit.. huk3..

p/s : lepas kejadian nih, bapak aku membebel sepanjang malam.. hilang selera makan aku.. beliau telah berkata "selagi kau tak rasa down, selagi tuh ayah tak puas hati".. kejam sungguh ayah ku...

15 comments:

  1. memang terbaik !!!

    sayang ayah kamu keretanhya dari anaknya, ekekeke

    ReplyDelete
  2. ala,besa la baru dapat lesen,kena hentam mcm2 dlu. baru dpt experience,lama2 tera la.

    ReplyDelete
  3. fidoo >> huhuhuhu.. mna leh syg kete dr ank... T_T


    ca'ah >> huk3.. kne lalui experience yang pahit2 dulu erk

    ReplyDelete
  4. hukhuk , ala ayah tu bkn ape . sbnrnye dia lebih risaukan kslamatan anknye .

    biase ah , laki mne tnjuk sgt sygnye

    ReplyDelete
  5. sy dulu ms blm dpt lesen, langgar pagar rmh org kah2..memalukan sgguh..

    xpa2, biasala tu, sy fhm tu cz sy pun blm expert drive keta d kwsn sempit hehe

    ReplyDelete
  6. scya lollita >> huhuhuhu maybe la....



    sutera kasih >> hak3.... pgr umah?? lg best hahahaha

    ReplyDelete
  7. hahaha... dia tak marah sebab awek kiut yang langgar motor dia.. baik ada makna tuh... hihihi...

    ReplyDelete
  8. gary >> mslhnya kiut ke?????? hak3..

    ReplyDelete
  9. ahaha... rasanya tuan motor tu sedar yg die bersalah parking ikut suka hati..

    btw dah rasa down ke?

    ReplyDelete
  10. adan >> huhuhuhu.. down la jugak.. tp xd la bnyk sgt.. kang down bnyk2, hepi la ayahanda ku itu kerna bjya anknya down...

    ReplyDelete
  11. sabo la eyh
    hehehe
    buktikan kat ayah!
    saya dah kuo dr gejala "down" sambil sengih..hehehehe

    ReplyDelete
  12. h.j >> great la sgt huhuhu.. tsksa jiwa n raga..


    aimie amalina >> hahaha.. mmg da kuor da pun... bior dia skit hti hak3..

    ReplyDelete
  13. ha..lepas neh bawa kereta elok2 yer...hehe...

    a..jadikan pengajaran yer...hehe..

    skrg maloo lagi x?heheh

    ReplyDelete

 

sleeping maniac Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting