20 Jul 2011

penting jugak rupenya

kalo korang hantar sms ke, hantar komen kt fb ke and kat mane2 jela yang bole dikomen, mesti korang akan letak *haha**mwahaha**hak3**huhu* dan yang seumpama dengannya kan?? bohongla kalo tak pena letak.. at least skali seumo hidup mesti pena letak kan kan kan..

benda nih memang nampak remeh, tak penting dan korang mungkin akan kata inipundijadikantopikke.. meh aku bagi contoh :

ko nih sengal ar!! (ayat nih nampak cam orang tengah marah kan???)
ko nih sengal ar!! hahaha (ayat nih plak nampak cam orang tengah bergurau)

aku baru pas clash.. (ayat nih cam sedey je kan??)
aku baru pas clash hak3.. (ayat nih lak wat kite pikir orang yang tulis ayat nih takde rasa pape ke even da clash?? tak sedey ke?? ke da gile??)

see!!! ada beza kan??? tu la pentingnya *haha* dan yang seumpama dengannya.. kalo tengah marah ke or tengah sedey, letak je *haha*.. susah orang nak dapat agak emosi sebenar ko.. aku pun slalu letak benda-benda alah nih kat ayat-ayat aku sampai adik angkat aku pena tanya "akak memang suka gelak erk?".. adesss.. ke situ plak budak-budak tuh pikir.. hahaha << ini aku memang tengah ketawa ok.. bagusla dorang pikir aku suka gelak.. takde arr dorang anggap aku nih dak emo plak.. (walaupun ada waktunya kita mesti akan ada rasa sedey.. yala takkan setiap hari kita gembira je.. tuh gile namanya)..

p/s : kadang-kadang benda yang remeh pun ada kegunaannya..
hahahahahahahahahahahaahah... hakhakhakhakhakhakhakhakhakhakhakhakhakhakhakhak... mwahahahahahahahahahahahahahaha.. bhahahahahahahahahahahaha... << penulis blog nih da gile..

21 comments:

  1. haha..betul jugak kn..perkara yg kecil jgn dianggap remeh..aha

    ReplyDelete
  2. hehe... mmg penting pon kdg2.. :)

    ReplyDelete
  3. hahahahahahahahahahahahha,..<---- pengomen ni pon dh gile sengal ubi kayu,.haha,.gelak lagi,.hehe,.ni gelak cm nk benti dh,.malu gelak kt tmpt org,.

    ReplyDelete
  4. cik nuurul >> anda mmg lwk hak3....adoii.... xpe, kt sini leh glak bnyk2.. xd spe nk mrah.. lagi ska org dtg buang gelak kt sni.. bru meriah heheheeh

    ReplyDelete
  5. betul jugak... ayat tu kadang2 perlu ada untuk menggambarkan perasaan seseorang..

    ReplyDelete
  6. adan >> yup.. kalo tga gmbra, ltak ayt tuh wt org tau y kta tga gumbira..tp kalo tga sdey, ltak 'haha' leh smbunyikn prasaaan sbnr kita hehe..

    ReplyDelete
  7. hahaha... gary selalu guna benda2 tuh semua... menambah emosi kepada mesej yang dihantar.. hehe~

    ReplyDelete
  8. gary >> sme la.. slalu gune.. (mslhnya stiap msa guna)... hahahaha

    ReplyDelete
  9. hu3,yup2.kadang2 dgn 1 pkataan je da bley mengubah maksud ayat.stuju! ^_*

    ReplyDelete
  10. hahahahaha...(gelak kuat2)

    mmg pun untuk menunjukkan kemesraan...:D

    ReplyDelete
  11. abu >> hahahahahaha... (cm nih je da leh tnjuk msra erk)

    ReplyDelete
  12. hehe...haha..huhu...ngeh3,,

    mesti kena tulis kan...terfikir gak..napa eh...tol la..sbb kita xnak nampak seriyus lam penulisan kita...heheh

    ReplyDelete
  13. hahaha...pndai nye kawan aq ni.. btul jgk kn kta ko ni..

    hehe.... i llliiiiiiikkkkeee!!!!!!

    ReplyDelete
  14. wuwuwuuwuwuwuuwuwuwuwuww..... hahahahahahahaha....khikhihkhihkihkhihkhihkhihkhihkhihkhihkihkhihkhihkhihkhihkihkhihkhkhihkihhi....

    ReplyDelete
  15. wuwuwuuwuwuwuuwuwuwuwuww..... hahahahahahahaha....khikhihkhihkihkhihkhihkhihkhihkhihkhihkihkhihkhihkhihkhihkihkhihkhkhihkihhi....

    ReplyDelete
  16. ila >> hehe.. btol2.. kalo nmpk siyes sgt, xbest lerr...


    cika >> ak pn nk likeeeeeeee komen ko hak3..


    fidoo >> da gile erk?? hak3...

    ReplyDelete
  17. hehe, betul XD

    lau tak macam serius jek, macam xde mood pon ade :P

    ReplyDelete

 

sleeping maniac Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting