17 Aug 2011

anak mami penang??

wei caah, aku minat giler ar kat aaron ajiz tuh. macam mana kalo aku takde jodoh ngan dia?? huhu..

(kalo tak nampak, click untuk zoom)

bior betol hang nih?? hang tipu aku ka?? siyes?? (tibe-tibe kecek penang)


ehem-ehem (aaron ajiz) tengah tido la. kang aku mesej nanti, kantoi ngan bini dia. ko da usha ke gambar-gambar aku kat fb?tapi jangan usha lebih-lebih sebab ada gambar aku ngan aaron aziz. nanti wartawan melodi nampak hehe.


mak aih.. ko stalker aku rupenya, caah. aku ingat aaron ajiz je yang stalk fb aku. laen kali kalo nak stalk, ko kene isi borang dulu supaya ko dapat jadi stalker aku secara sah. takpe, kali ni aku maapkan.

1st time orang kata muka aku macam anak mami penang. selalunya orang kata muka aku ada iras-iras megan fox. <<<< nih gurauan jew ok.


patut lerr... sepatutnya ko akan nampak muka aku ada iras-iras megan fox la (udah2 lerr pasan). tak logik la hang nih. mok pok aku orang terengganu pure. ko nak tahu tak, aku citer kat mak aku. ada ke dia kata macam nih..

"hidung ko penyek!! anak mami pekejadahnya"

sentap!!!!!!.. aaron ajiz, pujuk i sekarang!!.. huhu. 

p/s : mungkin muka aku nih macam anak mami terengganu tak?? hahahaha (ada ke??)






25 comments:

  1. aaron aziz baru jer kal apik tadi..cakap tak mau pujok..hehehe

    ReplyDelete
  2. a'a hidung penyek. wahahahahahahaha XD

    ReplyDelete
  3. blh la sikit2 jadi anak mami

    ReplyDelete
  4. hehe...ala..lain kali mengaku ja anak mami..hehe..

    haippp..jangan ggu abg seth tan ku itu..ehheheh

    ReplyDelete
  5. hehe...ala..lain kali mengaku ja anak mami..hehe..

    haippp..jangan ggu abg seth tan ku itu..ehheheh

    ReplyDelete
  6. hehe. ak pun ade yg kata ak ni anak mami. aiyooo, muka mcm cina. cmne la bley jd anak mami ni?? keh3

    ReplyDelete
  7. haha..macam2! muke kuat tido neyh...hak3

    btw,has si cantik n si comel..wee :)

    ReplyDelete
  8. hahaha...bkn aku kata tang hidung,dah muka hg tu ala2 org penang. senior aku sorang ada muka iras2 hg. btoiiiii

    ReplyDelete
  9. haha..
    dapat ak sbijik kne perasan hahahaha..
    guro2 je pn ...

    ReplyDelete
  10. ingtkan minah heroin filem indon tadi hehehe..gurau2..tp yelah bukan mcm megan fox hehehe

    ReplyDelete
  11. hahaha ! ade ek ank trg mami..

    ReplyDelete
  12. anak mami kan hidung mancung..
    sure ke ni has ank mami ;)
    pape pun aaron aziz memang hensem :D

    ReplyDelete
  13. nak jugak mcm megan fox kan hahaha..

    ReplyDelete
  14. betullah,


    muka kau mcm laksa penang..



    wakakakakkak !!

    ReplyDelete
  15. anak mami ke tak sebenarnya.. haha.. ngaku jerk lah macam tu even tak pun.. saja saje.. hehe.. :P

    ReplyDelete
  16. hahahaha.... ibu anda tersangat jujur yer~.. kah3...
    entri ni kalau aaron aziz baca sure gelak guling2... kah3..
    (ada orang kata muka gary serupa aaron aziz.. XP)

    ReplyDelete
  17. eh mami..jenama makanan ringan zaman budak2 dlu..cm meggi gtu la

    ReplyDelete
  18. mcm jeruk penang~ sedap...huhuhu

    ReplyDelete
  19. org pantai timur mmg kiut...ahaaaksss..

    ReplyDelete
  20. haha tak kesah la anak mane2 pon..
    sume nye cantek2..ehheehe

    ReplyDelete

 

sleeping maniac Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting