6 Aug 2011

fairytale

alkisah, terdapat dua orang minah sedang berborak sambil minum air batu campur.. *deme tak pose sebab berlaku peristiwa berdarah*

joyah : bestnye kalo jadi cam cinderella.. dia akhirnya bersama dengan prince charming dan hidup bahagia selamanya.. hepy ever after bak kata omputih..
bedah : tau tak pe.. ko pun nak jugak ke jumpa ngan prince charming ko???
joyah : mestilah nak.. aku harap sangat dapat berjumpa dengan prince charming yang menaiki kereta kuda ferrari putih jemput aku datang ke istananya dan akhirnya kami berkahwin... (perghh bek ko ngorat jejai je)

tibe-tibe datang seorang gadis kiut yang berpose..

hassy chan : baguslah kalo dapat kawen ngan dia.. pastu lima taun kemudian, tibe-tibe korang jadi papa kedana dan akhirnya hidup melarat.... korang terpaksa meminta sedekah ke merata-rata tempat dan akhirnya mati kebulur...

gadis yang bernama hassy chan nih nampak cam jahat je kan sebab memusnahkan impian si joyah tuh.. mwahahahaha *padahal memang jahat pun* inilah realiti kehidupan.. mana de istilah hepy ever after.. kalo la ada, konpem peguam syariah jadi penganggur sebab takde perpisahan, perceraian dan pergaduhan dalam rumahtangga..

sume orang ingin kehidupan yang bahagia.. tapi kalo kadang-kadang berlaku peristiwa sedih dalam kehidupan kita, ia akan membuatkan hidup kita lebih bermakna.. at least kita akan ada memori untuk dikenang..

p/s : aku just nak prince charming yang menaiki mini cooper je.. lalalalalala...

27 comments:

  1. Peristiwa berdarah? xpaham.. haha

    ReplyDelete
  2. prince charming??... ehem2... here i am darling~.. XP

    ReplyDelete
  3. pahit sedih suka dan suka tu la yang menjagar kita erti kehidupan kan...

    alangkah best kalau happy ja sokmo..hehe...

    nak mimpi prince charming naiki kuda putih jugak.ehheh

    ReplyDelete
  4. hahahahaha.. aku nak si dia je.. :D

    ReplyDelete
  5. dah jumpa ke prince tu?hehe

    ReplyDelete
  6. mini cooper pun kira melampau gak tu. hahaha.

    ReplyDelete
  7. lorh..mini cooper..demand sangat tu..haha

    ReplyDelete
  8. peristiwa berdarh tuuu,, yang tuuuuutt kankankan ?



    AHAHHAHAHAHAH

    ReplyDelete
  9. esehh, amboi joyah ngan bedah. HAHA.
    Umie pun nak prince charming+handsome.
    kah kah kah.

    ReplyDelete
  10. betul.. bukan semua hepy ever after..

    dan gee x pernah terfikir lak pasal prince charming.. pasni kot.. muehehe..

    ReplyDelete
  11. haii..prince camping dah datang ni bwk lee cooper..hoho..jom naik

    ReplyDelete
  12. hak3.. sngal la ko sifu...
    jgn merosakkn impian ak hahahaha

    ReplyDelete
  13. aku taw sapa...dr. rohi ada mini cooper plus bliau single..=p

    ReplyDelete
  14. kekeke. cm best je ad minicooper.

    kalo ad saga first edition, jalan x? haha

    ReplyDelete
  15. kn kn tak baik lahhh..
    biar lah impian org tu tak logik pun..tapi x ley ar ckp gitu kn..
    dlm hati sudahh..
    hahahaha..
    nk nk jumpe bidadari kayangan lahh..nk jugak haha

    ReplyDelete
  16. perghhh lagi advanced..
    nk jmp bidadari kayangan hak3...

    ReplyDelete
  17. ada ke orang bahagia tanpa bergaduh ?

    semoga ko jumpa la prince charming ko tu..

    wei,.. aku ada kereta sorong ni.. ko rasa aku layak? kah kah kah

    ReplyDelete
  18. haha. naik mini cooper tuuu. cm comel la pulak :P hassy CHAN

    ReplyDelete
  19. Ehehehe, prince charming naik mini cooper je? ;D

    *takpelakn berngn sekali sekala ;)*

    ReplyDelete
  20. haha,,ada ke wujud prince charming??mahu cari satulah naik lamborghini..hihi..:p

    ReplyDelete
  21. haha..mini cooper?
    amboii..hehe

    betul la ape awk cakap..
    mana ade happily ever after..
    dusta je..gaduh tu biasa la..
    semua tu akn membuatkan kita lebih matang ape..kan? :D

    ReplyDelete
  22. gatai nak naik mini cooper..haha..taw la ada ''agenda'' tuh..hahahaha..xD

    ReplyDelete
  23. wah berangn lebeh nak happy ever after hahaha

    peristiwa berdara..olla :D

    ReplyDelete
  24. mini cooper pon bolehhhh ahahaha

    ReplyDelete

 

sleeping maniac Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting