7 Aug 2011

perangai mintak penampar

ini adalah perbualan antara seorang lelaki dan perempuan.. watak-watak yang terlibat tidak ada kaitan dengan yang hidup maupun yang da mati...

mamat : wei ca'ah, ko tolong carikan aku seorang awek bole tak??? aku nak yang cun, cantik, lemah-lembut, anak dato', bla bla bla............ *mamat tidak berhenti berkata-kata selama satu jam berturut-turut*
ca'ah : bek ko jadik single je seumo hidup.. senang citer.. cerewet nak mampus..
mamat : ala aku bukannyer cerewet.. aku just tak bole la nak suka orang sekeliling aku sebab aku da anggap dorang sebagai kawan.. wei, ko nak tau tak nape aku tak bole suka ko??
ca'ah : nape?? sebab ko takut pakwe aku marah ke??
mamat : huhu.. taklah.. sebabnye aku memang tak suka kat ko la.. takkan la aku nak paksa hati aku untuk suka kat ko kan.. cinta nih mana boleh dipaksa..
ca'ah : *what the hell < berkata kat dalam hati*.. ala, bagusla kalo ko tak suka aku.. lagipun ko bukan taste aku.. aku takkan bole suka kat ko sampai bile-bile.. *berkata dalam nada yang agak geram*
mamat : alhamdulillah kalo aku bukan taste ko.. aku rasa cam nak wat sujud syukur je skang nih.. bukannye apa.. nanti aku takut tak pasal-pasal ko plak yang bertepuk sebelah tangan.. huhu..
ca'ah : tak payah la riso pasal aku.. aku takkan jatuh hati kat ko punyer...*ada gak yang teringin nak makan penampar tengah bulan pose nih*
mamat : ko cakap je macam tuh.. kalo aku ngayat sikit je, konpem cair... aku kan hot.....
ca'ah : *hot kepala lututmu*.. hot la sangat.. ko nak tau tak, ramai orang cakap aku comel.. tapi aku malas nak berlagak depan ko.. aku sedikit pun tak terguris kalo ko nak kata aku nih hodoh ke buruk ke.. lagipun ko bukannya encem sangat..
mamat : ko je yang kata aku tak encem.. kat fb, ramai je yang like gambar aku.. dorang sume kata aku encem.. 10000 wanita bersetuju bahawa aku nih encem tau...
ca'ah : grrrrrrr......

akhirnya mamat mendapat sebijik pelempang yang enak dari ca'ah.. kenyang suda makan penampar.. tak payah nak tunggu berbuka untuk rasa kenyang..

mamat : pe hal lempang aku nih???? *muka sembek < nak nangis*.. ko nih da melanggar hak asasi manusia.. aku bole saman ko tau tak kerana mencederakan orang hot cam aku...
ca'ah : ko ingat aku takut.. semua pembaca blog nih bersetuju bahawa aku patut lempang ko!!!!

ca'ah meninggalkan mamat dalam keadaan terpinga-pinga...

sekian...

p/s : pe nih ca'ah men lempang-lempang bulan pose nih.. cubit kang hakhakhak..

28 comments:

  1. apakah kejam gila aku lempang org tetengah bulan posa ni? hahaaha
    tapi kalau mamat tu ada dpn aku,mmg aku kasi sembur jugak,mau hat elok2,byk cantikkk!

    ReplyDelete
  2. kejam dow cik caah..ahaha

    ReplyDelete
  3. wehh ca'ah yg komen
    kat atas tu ker..
    hahahahaha..
    aku tak seutju kot..
    bab aku lelaki..
    mane ley kalah..
    hahahaha

    ReplyDelete
  4. adesss....lau jmpa org cm tu kena ckp......

    "aku kesian ngan ko, da tak de sgt org n puji erk smpai ko terpaksa mngaku sedemikian rupa.."

    huhuhuhuu.....=)

    ReplyDelete
  5. memang wajib ditampar laki camtu...tp jangan bulan2 pose ni la..tampar bulan laik..hik3x..:P

    ReplyDelete
  6. ca'ah >> ko kejam hak3...

    far8 >> wei mna leh.. ko kne stuju la.. haha

    wan azie >> ak x bksmptan nk ckp cm tuh kt org tuh ...

    ReplyDelete
  7. haha....

    padan muka mamat...poyos n perasan sangat...

    kan dah kena dengan ca'ah..macam la kita nak dekat dia kan..perasan ja lebih...ehheh

    ReplyDelete
  8. perasan gila..tapi tetiba ca'ah nanges lam hati cinta xkesampaian..haha..*pepandai sambung cerita*

    ReplyDelete
  9. hahahaha kasian si mamat..

    ReplyDelete
  10. aduh sakit doe kena lempang..nk ase shikit leh??hoho

    ReplyDelete
  11. kalau azie azie tak layan dah..
    bia je mamat perasan ni..hehe

    ReplyDelete
  12. rase mcm ringan tangan nie nak lempang org..nk try?aha:D

    ReplyDelete
  13. hahaa . memang patut pun . perasan nak mampus . entah2 dia paksa orang suruh like gambo dia .. hakhakhak .. tapi orang kata , yang gaduh2 ni ada jodoh .. wujudkah mamat itu ?? ahahaa :D

    ReplyDelete
  14. kahkahkah,

    siapakah yang poyo disitu ?

    ReplyDelete
  15. ,hahahahaha bengek gila si mamat tu. mmg patut ditampaq sampai mati kahkahkah

    ReplyDelete
  16. takley blah mamat tu. haha. ramai org like gmbar. haha

    ReplyDelete
  17. kesian dia

    tapi gua setuju..bhahahha

    ReplyDelete
  18. myhatiku >> try la best...

    mimi >> bole je yunk oiii

    tia >> wjud je.. ini bdsrkn kish benr

    ReplyDelete
  19. Kte setuju utk lempang mamat tu ;D

    Hahahahaha XD

    ReplyDelete
  20. ca'ah the best!! haha... jangan lempang aq sudah.. keh3..

    ReplyDelete
  21. selamber je tanye..hahaha
    mmg dia hensem betul kot..haha

    ReplyDelete

 

sleeping maniac Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting