8 Aug 2011

aku pun ada (muka berlagak)

assalamualaikum.. kalo tak jawab dosa, kalo jawab maknanya sayang aku.. hakhakhak.. (mesti ramai yang lagi sanggup dapat dosa kan?? lalalalala)

cer tengok gambar kat atas tuh.. itu doodle kan??? (tanya soklan bodoh plak).. korang jangan jeles.. aku pun da ada doodle la... mwahahahahaha.. skang sume orang sibuk nak doodle.. aku pun nak.. tq kat bunbun yang comey kiut miut cun nih kerana watkan doodle yang comey nih untuk aku.. kalo la ada button like kat sini cam kat fb, aku da tekan 300000x wooooo... bunbun kata dia way doodle warna terang cenggini supaya aku kurang tidur.. (harap-harap berkesan la)...

p/s : nak berlagak ngan sapa plak pas nih??? (bertambah kureng lerr pahala pose aku ish)

28 comments:

  1. aku pun nak jugakkkkk..
    aku nk satu...
    hahahahaha..
    seyes lawa kot..
    bunbun tu kesian kat kau kot..
    tu dy buat..hahaha =p

    ReplyDelete
  2. pandainya dia buat... jeles la cam ni..

    ReplyDelete
  3. waalaikumussalam..=)

    comeynyaaaaaaaa!!cam muka kau..sebijik!..:)

    ReplyDelete
  4. raja tido.buat la gambar terang ke gambar gelap..tido tetap tido.haha

    ReplyDelete
  5. ca'ah >> sbuk je nak hak3...

    far8 >> dgki lerrr tuh hahaha

    green apple >> jeles gak ngn dia sob3..

    anak wak mail >> hahaha.. ak tau ak cmey (pang sejibik)

    h.j >> ceh.. sengal hak3..

    ReplyDelete
  6. belikan baju kurung bunga cegitu kt aku has! =p


    y ni baru CUN~

    ReplyDelete
  7. haha, comel jek XD

    doodle untuk alien takde? :p

    ReplyDelete
  8. haha~ comel nye. tpi aq da ade doodle sendiri. trollface. hehe~

    ReplyDelete
  9. dah tengok tadi kat blog bunbun...hehe

    comel ja..ayu gitu....sana sini ada doodle..ehheh

    ReplyDelete
  10. comelnyeee..
    nak jugakk..
    takde orang nak buatkan dekat azie ek? huhuhuhu

    ReplyDelete
  11. hahaha betul kata far8 tu, doodle kesian. HAHAHAHAHA. takdela jkjk ikhlas tueeeee.


    bgusla klo suke. heeeee

    ReplyDelete
  12. waalaikummussalam.
    jawab tande sayang ;)

    ReplyDelete
  13. ceh..mentang-mentang dia ada doodle..

    *jeles..hahaa.

    ReplyDelete
  14. nak jugak doodle. nak taruk kat header baru ^^

    ReplyDelete
  15. berlagaknya kau ek,


    takpatakpa


    nanti aku pulak berlagak..HAHAAHHAHAHA

    ReplyDelete
  16. Sesungguhnya kte jeles T^T

    *uhukuhukuhuk, jelesnyeeeeeee*

    ReplyDelete
  17. xyah berlagak la sbb doodle ko x cun..haha

    ReplyDelete
  18. kalau aku punya agak2 macam mana ek bentuknya?

    ReplyDelete
  19. perghh.. kiut la~.. hehehe...

    ReplyDelete
  20. alololo..
    kunen gak lah!!! ^^

    ReplyDelete
  21. belagaknye dia hahahahaha

    ReplyDelete
  22. gua tau gua takde doodle tapi gua ada noodle..haha

    ReplyDelete

 

sleeping maniac Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting