14 Aug 2011

sambal ketam

fakta yang serong : tidur merupakan salah satu jenis 'exercise'

masa aku bangun sahur pagi tadi, kaki aku cramp abis seolah-olah aku telah berenang merentasi lautan atlantik selama 24/7. mungkin aku 'exercise' terlalu banyak barangkali. (perasan tak intro aku sudah merangkak terkedek-kedek dari tajuk kat atas)

wei makcik, mana datangnye sambal ketam ko?

p/s : aku teringin nak makan sambal ketam sobsobsob..








32 comments:

  1. sambal ketam.. kempunan nk mkn ni :(

    ReplyDelete
  2. kahkah. lawak la ko ni. ni mengidam sambal ketam ke apa??

    ReplyDelete
  3. hahahaha memang jaoh benau tajuk tu kahkah.

    ReplyDelete
  4. haha mmg exercise..tapi bukannya kaki..tapi mata

    ReplyDelete
  5. haha,,sedap ke sambal ketam??sup ketam pernahlah makan..:)

    ReplyDelete
  6. ketam dgn tido xrelate la oih!hahah

    ReplyDelete
  7. samabal ketam? sambal GUNPLA sedap jugak. haha XD

    ReplyDelete
  8. weh makcik,
    tadi sahur aku lauk sambal ketam kot
    apsal tak calling aku awal2?
    kalau tak aku blh post kt hg
    huhuhuhu

    ReplyDelete
  9. haha tbe2 tajok sambal ketam =p

    ReplyDelete
  10. hahaha teruk gile cara
    kau nk bangun sahur kann??
    hahahaha seyes kelaka je..
    hoi hoi..ngidam lahh tu..
    kah3

    ReplyDelete
  11. ko buat apa sebelum tido ?

    ke ko bersukan time tido tu?

    ReplyDelete
  12. caah >> npe x post kt ak wei!!!!!...
    ngidam nih!!!.. hahahahaah

    far8 budak jahat >> kaki ak cramp btul2 dowh.. bkn men2 nih hahaha

    ReplyDelete
  13. dah hg tak gtw awal2
    tapi aku tak makan pun
    mak bpak aku je yg mkn
    aku tak lalu nak makan nasi tadi

    ReplyDelete
  14. xd rezeki ak la nmpk gayanya.. huhu

    ReplyDelete
  15. haha..ari ni takde sambal ketam. ketam mahai la

    ReplyDelete
  16. aku ada ternampak kat pasaraya giant..cer try tengok..haha

    ReplyDelete
  17. tido sangatlah best...ehhehe


    rehatkan dri..zzzzzz...

    sambal ketam?? nyum3...sup ketam suka gak..ehhehe

    jom masak petang neh sambal ketam..ehheh

    ReplyDelete
  18. tak pernah pun makan sambal ketam..sedap ke?..nak...:P

    ReplyDelete
  19. haha..ketam slalu masak lemak je..sodap ooo..ritu mkn time sahur..haha..tergedek2 hbq hg..

    ReplyDelete
  20. betul ckap cik bulan. hehe.
    cmne rupa smabal ketam?

    ReplyDelete
  21. smbal ketam tuh smbal la..
    kuah dia wrna merah..
    tp kuah dia x la bnyk..
    dia msk agak2 kering jugak la.
    (pe y aku ckp nih???)
    xpndi ak nk explain hahahahah

    ReplyDelete
  22. minah nie sabo jelah..baru teringin nk tgk smabl ketam..dush3:D

    ReplyDelete
  23. haha tido tu exercise ke?klau mcmtu tiap2 hari aku exercise hehe..

    ReplyDelete
  24. waahh,

    sedapnya sambal ketam kau..


    nyummm !!

    ReplyDelete
  25. nyum3,,, sedap3

    sy syg awak?
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/kasih-sayang.html

    ReplyDelete
  26. hahahaha.... sambal oh sambal...

    ReplyDelete
  27. ketam sedap!!!
    masak lemak cili api....yum2

    ReplyDelete

 

sleeping maniac Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting