15 Aug 2011

kena halau

fakta yang serong : gelak-gelak ayam bermaksud gelak yang tak ikhlas. tahap keikhlasan dia tuh lebih kurang macam ajak-ajak ayam.

ini adalah perbualan di antara ayah, adik perempuan aku (joyah) dan aku..

aku : ayah, kamera dslr bape hinggit???
ayah : ada arr dalam 2ribu lebey..
aku : waaaaaaaaa... (mulut ternganga)
joyah : ala kawan aku dapat dslr dari mak dia masa hari jadi dia.
aku : giler ar. cakap kat kawan ko yang aku nak jadi anak baru mak dia. kot-kot bole dapat dslr.
joyah : haha (gelak-gelak ayam) << nampak sangat joyah malas nak layan aku
ayah : ko kuar dari rumah sekarang. pergi.. pergi..

sobsobsob T_T (sedang mengelap air mata yang merembes ke lantai). gua da kena halau seyh. i'm a homeless person right now (saje je nak tunjuk yang aku bole speaking).

so, ada sesiapa tak yang sudi nak amik aku jadi bini no 2 anak dia?
kalo bole, aku harap orang tuh loaded supaya senang aku nak mintak dslr nanti. mwahahahaha.







26 comments:

  1. ahahaha kesian gila. bagusla ayah tu. nak sokong dia lah mwahahahahaa

    ReplyDelete
  2. hahhaha aku nak jadi anak baru die jugak.
    =p

    ReplyDelete
  3. hahahahaha.... lawak la.. dah kena halau la pulak last2... kah3...

    ReplyDelete
  4. berita terkini: kerana dslr, anak dihalau..haha:D

    ReplyDelete
  5. kecik hati si ayah tu nnti... kalau bolh jgn sebut berharap jd anak org lain depan parent. mungkin luarnya dia layn gurauan tu, tp dalam hati tak siapa yang tau kan..

    ReplyDelete
  6. ahahaha pagil je joyah tu ayam
    agaga..weh wehh meh jadi biniaku a.k.a orang gaji..
    pinggan mangkuk dalam rumah ni
    byk tak basuh lagi..
    ekeke

    ReplyDelete
  7. heheheh....comeiii..

    minta nanti time nak kawin tu camera dslr....lau xbagi...xnak tawin..ehhehe

    ReplyDelete
  8. hahaha
    amekaw! sapa suruh kcikkan ati ayah hg?
    kan dh jd ank derhaka,siap kna halau
    hahahaha

    ReplyDelete
  9. haha mgkin korg akn ingt ak ank drhka.. tp ini cra ak bguro ngn ayh ak.. hehehehe.. ak ank solehah ok..

    ReplyDelete
  10. padan muka kena halau hehehe.. ayah main2 je tu..

    ReplyDelete
  11. demandnya budak2 zaman skrg ni..haha

    ReplyDelete
  12. hehe..mehh sini sy bg duit beli dslr :P

    ReplyDelete
  13. muahaha..mampu je..
    sanggup je jadi bini no 2 semata sebab dslr..haha..i tak sanggup u!hehehe

    ReplyDelete
  14. kalo macam tu kena tunggu ayah ko belikan time harijadi ko, huhuh..

    ReplyDelete
  15. wah..jadikan aku rkn kongsi kau..hahaha

    ReplyDelete
  16. heheehhe gurau2 manje gitu.. :P

    ReplyDelete
  17. bini no 2? oh may oh may. silakan tuan puteri sleeping maniac. haha

    ReplyDelete
  18. hehe, apa lagi.
    pack la bju tu cepat.
    out! haha

    ReplyDelete
  19. ni nak kena halau nga ayah lagi ni..haha

    ReplyDelete
  20. ko nk jdi tak bibik umah aku??hahaha

    ReplyDelete
  21. hahahahaha..suwuh ayah cari mak yg boleh kasi dslr la...ehehehee

    ReplyDelete
  22. errkk..apesal tetibe ayah halau tanpa sebab?

    ReplyDelete

 

sleeping maniac Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting