25 Aug 2011

ucapan dari gadis kiut

wadehelllll.. mana nye gadis kiut??? (blogger laki protes)

hello, doodle nih kiut kan?? penat tau aku buat khas untuk pembaca blog ini.
warning : lebih baek korang cakap doodle aku nih kiut. kang aku korek hidung sorang-sorang pakai berus gigi bior batal pose. bhahahahahaha (mood : ugut)

ehem.ehem. (betulkan suara)
kepada rakan-rakan blogger, aku nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri (rujuk gambar di atas). kalo aku ada buat silap dan salah, harap korang ampunkan. kot-kot aku ada terkutuk sape-sape ke. (aku rasa tak pena kutuk orang pun *bajet*) aku nih bukanlah insan yang sempurna. bak kata omputih nobody's perfect.
preeeettttt preeettttttt *hembus hingus*
btw, ada sape-sape nak hingus aku tuh?? *tibe-tibe ada bunyi katak*.. ok, tak lawak.

aku ingat nak wish kat korang tanpa meletakkan gambar. tapi disebabkan aku baru je pandai guna stamp tool kat potocop, aku letak ar doodle yang kiut tuh. cer tengok kain yang doodle aku pakai. ada corak kan?

p/s : tq bunbun sebab ajar aku guna stamp tool. muahxx muahxx fliying kiss aku bagi kat ko. klasssss gitu..
hehehe. malu la plak. hikhikhik. (sorok muka bawah bantal)


yang ikhlas,

29 comments:

  1. waaaa
    nak amik la..bole?
    kikiki
    camat ari aye awak!
    heee
    maceh atas solution gigi tu
    mungkin betol kene g klinik..
    ayooooo..huhuhu

    ReplyDelete
  2. ehem3.. kiut3... (sambil menggeletar ketakutan)..
    hahaha... selamat menyambut hari tak puasa!!!

    ReplyDelete
  3. hehe, kiut2 :P

    selamat hari raya jugak XD

    p/s : stamp tool camne nak guna?

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya jer??duit raya mana nyer..hahaa..

    ReplyDelete
  5. alaaa,benci ahh. aku jugak yg tak reti buat benda dodol2 ni.
    hahahah ^^

    ReplyDelete
  6. wah...
    apsal nad xleh wat cmni..
    cm telor jer jd...uhuk3

    ReplyDelete
  7. doodle pon kering macam tuannye..aha
    kiut2..he
    maaf jugak..selamat hari raye :)

    ReplyDelete
  8. sama2 lah kite, slamat ari raye ye.. :) flying kiss kt bunbun sorg je?haha

    ReplyDelete
  9. doodle2 :D

    salam aidilfitri :D

    ReplyDelete
  10. selamat hari raya jugak kat ko weyh! kiut ke? ganas ada lah aku tengok *joke* ko ni puasa2 tayah main ugut2 buleh dak?sigung kangggg

    ReplyDelete
  11. ehee comey2 .
    btw slmt hari raye ;D

    ReplyDelete
  12. kahkahh imbobo nak orang kiss flying kat dia jugak letteewwww


    selamat ari rayaaaaaaaaa!! ^____^ mintak maaf gak hehe

    ReplyDelete
  13. seyes lawa..
    stylahhhh..
    wehh wehhhh..
    wish awal awal ni
    mesti takut bz nnti kn..
    k selamat hari raya..
    maaf zahir dan batin k..
    pung pung pung
    bunyi mercun..ekeke =)

    ReplyDelete
  14. selamat menyambut hari raya =D
    doodle tu comei!

    ReplyDelete
  15. whehehe..comel bangat..boley amek buat menantu x? kiki

    Samat ari raya!~ ^^

    ReplyDelete
  16. selamat hari raya la..


    dodol ko hodoh..nah..korek la idung aku yg dh sbulan x korek ni??korek la..haha

    ReplyDelete
  17. Selamat hari raya...hohoho...
    maaf zahir dan batin~~

    ReplyDelete
  18. k la doodle tu cute. cam aku.wahahaha..ape. kan aku cakap cute.

    selamat hari raya jugak. kamoung kat mane?

    ***ko ambik kos ape sebenanya.

    ReplyDelete
  19. slamat hari rayer jugak :)
    btw,dudel tuh dh pakai baju rayer ek?hehe ^^

    ReplyDelete
  20. cantik art work tu. beautiful

    ReplyDelete
  21. op kos la dodol y u wat tu santek....

    double triple santek dr y i buat...


    uhuk...uhuk....



    mood ::: memuji...tak mo korek idung guna berus....besoooo lubang idung nnti...wink*

    ReplyDelete
  22. kiutt??... ekekekkeke..kiut sgt..lalalala~

    ReplyDelete
  23. OHOHO, selamat hari raya :)

    Comel gila doodle -- *jealous*

    ReplyDelete

 

sleeping maniac Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting