14 Sep 2011

jadual kelas

KENAPA JADUAL KELAS PADAT!!! ARGHHHHH..

lecturersssss memang nak aniaya kami ke?? sobsobsob T_T
tak rasa kasihan ke pada kami yang comel-comel nih??
mungkin aku patut berdoa semoga jadual kelas
aku nih menjadi kurang padat..
kan doa orang yang teraniaya akan dimakbulkan Tuhan..


HOTAK KAW!!! =.="


p/s : doa dapat 4 flat lagi bagus..

aaron ajiz : ai lagi bz okehhh...!!!




36 comments:

  1. tah ko. memang la kan.

    **baca latest entry tu ko kenal tak mana satu aku dalam pixas pixas tu? ce teka

    ReplyDelete
  2. Hoho... Itu baru doa awal sem... Tak tau la doa akhir sem cam ne pulak!

    ReplyDelete
  3. Haha..kite patut bdoa ramai2..jadual mmg pack! Grrr

    ReplyDelete
  4. kalau jadual tak pack,tak mencabar la! :p

    ReplyDelete
  5. aku dah penat tilik jdual tgok mana free nk blik umah ku syurgaku.. sampai tertido atas jdual tp still x berubah..haishhhhh

    ReplyDelete
  6. hahaha. kn! doa 4flat jee. fuh!

    ReplyDelete
  7. haha..itu lah..pegi doa dapat 4flat je lah has ;P

    ReplyDelete
  8. tak tahan ade je aaron ajiz die tu

    ReplyDelete
  9. haha.. padam muka ko.. huhu.. aku tak kena lg.. sebab aku dah ponteng klas td.. haha.. malas nk masuk.. minggu dpan baru nk masuk klas..

    ReplyDelete
  10. aaaaamiiiiinnn =]
    semoga dpt 4 flat sem niii
    weee
    ajin2 ye
    jgn peponteng na
    hehehe =p

    ReplyDelete
  11. meh pas kat aku ,aku tgh rindu nak study balik ni,haha

    ReplyDelete
  12. alooo ciannya dia...

    all the best tau...ila 4 sbjk ja...tapi kena tumpu betoi2 sem last neh..hehe

    blajaq rajin2 noh..ehheh

    ReplyDelete
  13. bape jam kedit sem ni?? kite 4 sbjek + tesis.. *sigh

    ReplyDelete
  14. good luck ye.
    jgn tidoq dlm kelas. haha

    ReplyDelete
  15. sabo jew la...student mmg mcm toe.. hohooh..
    aku doakan ko 4 flat sem ni. amin

    ReplyDelete
  16. wahh..nest lah kelas padat tak de masa la ko nak berjimba!nak melaghokan diri..dan tido..kah3x..:P

    ReplyDelete
  17. aaron ajiz ko bz ke. aaron aziz aku tak bz. hahahaha....

    ReplyDelete
  18. hahaha dulu time aku ngan hanie study, jadual byk 'lopak'...best giler!!!kitaorg suka g kelas lewat tp lecturer x mrh hohoho

    ReplyDelete
  19. d anaya utk jadi org bejaya xpe kot..hi3 :P

    ReplyDelete
  20. jadual kelas kte brserabut ~_~

    ReplyDelete
  21. best tau zaman kitrg boel jalan jalan sebab jadual tak padat. hahah saje kasi ko jeles.

    kang dah elok siput barbie band ko baru tgk vlog tuh.

    ReplyDelete
  22. bagus..tahniah dengan jadual kelas anda yang pack..hahaa..macam la aku rilek2 jer tahun ni..haisyy..

    ReplyDelete
  23. doa diberi kekuatan utk redah sume tu~ ;p

    ReplyDelete
  24. sem ni gak antara sem plg berat u aku....


    adessss ~

    ReplyDelete
  25. Err,

    lemah betul iman kau ni. HAHAHA

    ReplyDelete
  26. takpa padat2,tak lerr malas. XD

    slamat maju jaya! :D

    ReplyDelete

 

sleeping maniac Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting