13 Sep 2011

kunonya kami

***aku tukar tajuk entry nih memandangkan tukang karut ada kata takut kaum batak terasa. (tapi dia tak suh tukar tajuk pun hehe)

kami (tajuk entry) = kawan-kawan aku tapi bukan aku.. bhahahahahaha

hari ini da start kuliah yang pertama. fuh!!! mengantuk giler giler giler... tapi aku langsung tak tidur dalam kuliah. *sila berbangga* macam mana lah aku nak tido kalo aku duduk betul-betul depan lecturer sobsobsob. T_T. aku  tobat kot nak tido depan dia. dah la dulu pena kantoi tido kat depan dia masa dia tengah mengajar. siap kena sergah lagi. nasib bek tak gugur buah pinggang haha.  member aku (mimi) plak da kecoh-kecoh yang dalam dewan kuliah kitorang takde meja.

click pada gambar untuk zoom..


nih kerusi kat dewan kuliah aku.. mak aih empuknye..
duduk je terus rasa nak tido..
da ar takde meja
macam mana nak salin nota?? arghhhhh
eleh mimi, bajet ko rajin salin nota la kan padahal rajin tido je
cuba contohi aku yang rajin nih
lalalalalala

sebenarnya kerusi nih memang da ada meja. tapi disebabkan kami nih duk kat kampung jew, mane pena duduk kat kerusi empuk dan canggih macam nih.. kuno kan kawan-kawan aku?? kahkahkahkah.. (sedap-sedap je kutuk orang)

step 1

tempat letak tangan tuh bukan hanya berfungsi sebagai 
tempat letak tangan..
jap eh nak tunjuk magic

step 2


taaadaaaaaa...
tempat letak tangan tuh boleh diangkat..
magic kan???
nih ada lagi surprise yang aku nak tunjuk..

step 3


surprise!!!
wah, macam mana bole ada meja dalam tempat letak tangan tuh??

step 4


yeah.. da ada meja..
bole la ko salin nota lepas nih
*yo'o je salin nota kan*

step 5


jangan lupa letak balik tempat letak tangan tuh..
alahai sopannya lah cara ko letak benda tuh..
pompuan melayu kedua terakhir la katakan
(title pompuan melayu terakhir milik aku mwahahaha)



(nampak tak beg hitam tuh?? beg baru tuh!! mahal seyh!!)

cik mimi sedang bajet salin nota..
woi kalo tutup mata, macam mana nak tengok slide???
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
 kat sini!!!



p/s : takde satu keping gambar pun yang mempunyai wajah aku.. cisss!!! 

*mie, sori ar aku tak upload sume gambar yang kita snap tadi. internet ai lembap cam siput barbie la.. huhu
















31 comments:

  1. cis-trans~ =p

    penat i jd model..bukan motip nk tunjuk beg ok..hahahah

    ko tuh y lambat , tu beg lama la! lama! lama! ko y x penah tgok =p


    wekkkkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  2. isk... marah kaum batak kang aku tak tau ek... hoho... tapi... awat la sengal sangat???

    ReplyDelete
  3. hahaha ... ala2 pramugari ajar pakai seat belt gitu ... :)

    ReplyDelete
  4. hahaha..bila dah jumpa meja lagi sedap tido ape..
    baru ade tempat nk menongkat kepala :P

    ReplyDelete
  5. hahaha
    oh,ok.
    kerusi mcm ni dlm plane ade jugak.
    jimat space ktanya.
    bukak meja time nk melantak je.

    ReplyDelete
  6. haihh...punye laa empuk kerusi...leh tido...huhu

    ReplyDelete
  7. hoho... aku tak suruh tukar pun... tapi memang ada suku kaum batak (orang asli)...

    ReplyDelete
  8. wahhaha...

    cara2 ponteng kelas la kuliah pertama...

    mmg nak ponteng pun neh...tu nak hupdate blog pn xsempat..ehheh

    ReplyDelete
  9. dah macam nak tengok movie je gayanya
    muahaha

    ReplyDelete
  10. tahniah tak tidur
    walaupun anda sebenarnya sleeping maniac kan

    hehe

    ReplyDelete
  11. uuu.. last2 nmpk jgk muka dia.
    buat penat jew tutup pki tgn tu.haha

    ReplyDelete
  12. hahaha..hey2..aku orang kampung pon tahu meja tersembunyi tu..caitt..hik3x..

    malu2 pulak si mimi..:P

    ReplyDelete
  13. Erkk..haha
    Macam kerusi urut daa :D

    ReplyDelete
  14. mak aih rajinnye die pegi kelas~

    ni kusi baru ea~

    ReplyDelete
  15. kuliah prtama slalu brsemangat. ni mengantuk lak..hehe

    ReplyDelete
  16. hebat2~
    *tepuk tangan..
    ngeh ngeh ngeh..

    ReplyDelete
  17. muahahah , excited naa nak masoq klas ;p

    ReplyDelete
  18. hahahaha. ok sy pun baru tahu gak ada kerusi camginii haha

    ReplyDelete
  19. hoho..aku baru tengok je kerusi macam ni..makin canggih yer kat u skang ni

    ReplyDelete
  20. aku agak kekampungan tgk kerusi tu.. nak satu boleh?

    ReplyDelete
  21. canggihnya sambil mulut menganga *nampak tak aku kuno gak??

    kerusi ni ala2 pesen bas wana hitam dua tingkat tu . hehe..

    ReplyDelete
  22. weyhhh! aku tk tanya pon rege beg ang :P

    ReplyDelete
  23. hahahahahaha
    coooool gile
    ajen plak snap amik gambo yeee
    kikiki
    amik lagi taw
    nnti cite lagii
    kikikiki

    ReplyDelete
  24. salah tu bukan cara cara nak ponteng kelas.

    cara cara nak tido tak kantoi dalam kelas.

    ReplyDelete
  25. waaa kerusi magic! jakun3. haha :D

    ReplyDelete
  26. et et..jgn memain..blaja blaja~ hehehe ;p

    ReplyDelete
  27. oowwhh.. Len eh DK sana nan DK sini... btw, bile masuk DK, paling tak suke sbb sejuk teramat..huuhuh

    ReplyDelete
  28. wah i like krusi tu!!!dulu time study kusi tah bape kali tlanggar/tersiku etc hahaha
    zmn skrg ish ish..moden! HIHI
    ko kemain tutup muka..mcm artis!!haha

    ReplyDelete
  29. mmg empuk kerusi tu..klu aku buat taik mata je..haha..

    ReplyDelete

 

sleeping maniac Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting