12 Sep 2011

setelah 4 bulan tidak bersua

macam tak percaya je hari ini aku menjejakkan kaki ke fakulti setelah 4 bulan bercuti. *lempang muka 10x* ouchh sakit!! oh maknanya aku tidak bermimpi. ini juga bermakna aku tak jumpa kawan-kawan aku selama 4 bulan. tapi bile da jumpa tuh mule la berjoyah sakan.

aku : wahhhhhhhh.. pakai beg baru. spek mata pun baru. kaler purple lagi.

member : beg nih aku beli masa cuti. spek nih plak aku beli sebab bla..bla..bla.. (story nih ada 40 episod so tak larat nak cerita).

aku : kire beg baru lah tuh..

member : tapi aku tengok ko lepas cuti nih tak tinggi-tinggi pun.

aku : kuang hajo!!!!
(tindakan aku yang seterusnya tak dapat diceritakan kerana mengandungi unsur keganasan)


ada jugak manusia yang nak makan nasi berulamkan selipar baru aku kang. erk?? perlu ke sebut selipar baru. motip??? ohh well, just nak bagitau yang aku ada selipar baru lalalalala..


cer tengok selipar nih..
housemate aku kata nih bentuk katak..
tak kisahlah, yang penting dia comel hehehe
p/s : nih bukan selipar baru aku tau

setelah bertaun-taun aku memiliki menatang nih
baru hari nih aku tau yang nih adalah katak.. *katak lagi*
ok.. aku tau aku lampi (lambat pickup)
p/s : muka menatang nih jahat gilerr.. 


err nape banyak benda aku berbentuk katak ..
aku memang ada jodoh ngan katak agaknya..



33 comments:

  1. ada chemistry dengan katak la tu..haha

    ReplyDelete
  2. kau tukar nama lah sng..
    jd sleeping_katak~
    HAHAHAHA :P

    ReplyDelete
  3. byk nye katak..suke bela katak ker?slmt la suke bela katak yg cute2. katak purple pon ade.

    ReplyDelete
  4. aku tau ko ada chemistry nga blogger keroro yang ada iras putera katak tgh carik princess nya.

    **ko dah balik kl kang aku terlalu kg baru aku usha usha la ko. oh lupa aku kan bawak print gambo ko sebesar sign board haiway.

    ***haaa..ofis ko dekat ngan hkl bole la ko tolg tgkp penjenayah tu.

    ReplyDelete
  5. aqiim : sengal hahaha

    apez : katak purple tuh katak mutant..

    ReplyDelete
  6. lama kelamaan muka aku pun dah macam katak nengoknye hahaha

    ReplyDelete
  7. selipar katak tu bakal dicuri oleh saya.
    hahahaha

    ReplyDelete
  8. alalala semu lahh nak baruuuu..
    wehhhhh ape ni selipe katakkk..
    hahahahahaha!
    alalala..
    comel ar konon tuuu =p
    4 bulan cuti..
    mmg beku otak otak..
    hihi

    ReplyDelete
  9. baik kau cari putera kata k cepat..sebab tu jodoh kau!

    ReplyDelete
  10. hahaa cute selipar tu..bakk sini la

    ReplyDelete
  11. perghh..aku blom jejak fakulti lagi..
    insyaallah esok.

    ReplyDelete
  12. Haha..bnyk2 menatang, katak jugak jadi pilihan hati ;p

    ReplyDelete
  13. hahaha.. katak pun katak la~... XD

    ReplyDelete
  14. putera katak. sebelum kawen kena cium dia dulu.payah la hang lagu tu,

    haha

    ReplyDelete
  15. hahaha.. kalu cmtu sapa punya kasut lak tu.. :D

    selamat menempuh sem baru ^^ best of luck luck luck ^^

    ReplyDelete
  16. waaa. lama2 cuti wat per.. syok x?? huhu

    jom bacer seket..
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/09/beribadah-tp-xberakhlak.html

    ReplyDelete
  17. mungkin ko ada jodoh ngan sergeant keroro hahaha
    ko cam ex housemate aku dulu yg dah bkawen, dia smua barang related ngan katak hanya kerana dia suka kaler ejau hahaha

    beb, aku pinjam nama ko utk new entry tau ^^ hihi

    ReplyDelete
  18. haruss la gambo ko nak kasi cun. kalau tak camana aku nak soh dak kg baru tolg carik. kalau tak cun dorg xnak tolg.

    ReplyDelete
  19. mesti best kan katak tu.. dapat tidur dgan ko..? :P

    ReplyDelete
  20. kesimpulannya..mek suke katak..hehehe

    ReplyDelete
  21. aweks comel. aku TER-tag ko la pulak.

    ReplyDelete
  22. nasib baik katak tu comel..haha
    kalau katak ala-ala hidup tu yang has suka tak tau la nak cakap ape :P

    ReplyDelete
  23. dah id ko sleeping maniac.sapa soh.

    jue punye keje buat kisah cinta si anep tu.

    ReplyDelete
  24. owh, tu rupenya bantal busuk ko y wafa sembur febrezz..si katak! ahaha

    ReplyDelete
  25. haa mmg jodoh lah tu kot, p cium mana2 katak kodok, nnt die bertukar jd putera raja haha

    ReplyDelete
  26. alolololo
    comeiiinye
    name katak tu
    keroro keropi
    comei annn
    bolat ke mate die
    hehehehe

    ReplyDelete
  27. Akak ade banyak mende alah tu!!..namanya kero keroppi~ akak pengumpul setia watak tu..n sebab tu gak nama belakang akak 'ijou'..sbb mende alah tu kaler ijou..n akak sgt2 suke la mengumpulnya..sampai kwn2 panggil sal ijou..^^
    ong gedek..gedek~

    ReplyDelete

 

sleeping maniac Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting