18 Oct 2011

carik jodoh..

masa tengah lepak kat surau hukm, aku terjumpa benda yang menarik iaitu.......

IKLAN CARI JODOH!!!!!!

perghhh.. kat tempat cenggini pun ada gak benda macam tuh.. orang yang dilelong ingin mencari jodoh tuh merupakan seorang anak teruna yang berumur 28 tahun yang bekerja di sebuah syarikat USA di kl.. tahap pendidikannya ialah ijazah sarjana muda elektrical enggineering.. walawehhhh.. tapi dia tak cakap pulak berapa banyak gaji dia.. hoiiii!!! gaji tuh yang paling penting tahu takkk!!! *ape hal tetibe emo*

jenis perempuan yang dia nak ialah DOKTOR yang sudah semestinya PEREMPUAN dan masih BUJANG.. hek eleh!!.. kerek dowh mamat nih. nak jugak yang doktor.. nurse-nurse tak mo?? gaji nurse beriban jugak pe.. << ayat nih kawan aku yang cakap. nampak sangat dia tak puas hati mwahahahaha.. 

lantak lah ngan mamat tuh.. ada aku kisah.. 

p/s : kalo ada sesiapa yang nak carik jodoh dengan cara begini, boleh la hantar resume anda semua kepada aku melalui email ini iaitu banyak_cantik_muka_ko@yeehaaa.com... nanti aku tolong tampalkan kat surau tuh.. kot-kot dapat suami/isteri soleh kew.. ngeh3..





42 comments:

  1. Bia betik?org tu wujud?jika Ya, sms aku skrg!hahaha dgn spantas kilas aku btuka jd doctor hohohohoho

    Xbole bla aku bc email ko. Seyesly lol!haha

    ReplyDelete
  2. haha..serious ke ni has?
    ckp kt die p carik kt fb la..
    baru jd cinta muka buku ;P

    ReplyDelete
  3. haish, die education bagus, kerja kat syarikat USA lagi, takkan nak cari bini kaya gakz? demand!!hehe

    ReplyDelete
  4. hahah..terdesak sgt ke smpi cari jodoh kt surau..

    ReplyDelete
  5. gilee...1st time dgr ade org carik jodoh siap iklan n kasi kriteria yg sgt demand...adoiii, pelizz laa *gelak2*

    ReplyDelete
  6. meh alamat... aku nak hantar resume...

    ReplyDelete
  7. mamat tu x kacak ke ape smpai nk iklan2..haha

    ReplyDelete
  8. sangat pathetic!

    eh eh baideway,pass no dia kat fb aku ek. hahahahha

    ReplyDelete
  9. sy sudah antar emaildi alamat tertera diatas... anda dpt tak..?

    ReplyDelete
  10. mamat tu mesti tgah terdesak..
    hahaha ^^

    ReplyDelete
  11. Haha.. siyes demand. Memilih lak. nak doktor lak 2. Syiot..

    ReplyDelete
  12. wahhahahha....

    ila bukan doktor..xlayak neh.kekkeke..kelakar la...ciap beriklan lagik..ehhe

    ReplyDelete
  13. amboi..sape la insan yg desperate sgt tu? macam2 ragam ade. haha

    ReplyDelete
  14. kesian banget nak iklan sampai macam tu seklai. cube dia iklan kan mudah dot kom mesti laku kejap je. hihihi.. org gurau je tu kot.

    ReplyDelete
  15. haha,,dah terdesak sangat tu..

    aku doktor cinta..agak2 dia nak tak..keh3x..

    so,,bila nak langsung?

    ReplyDelete
  16. ooo... aku tak layak.. sebab aku keje sebagai tukang cuci bilik aku je.. hahaha~~

    ReplyDelete
  17. betul2 ke ni? hehehe.. kelakar la~ mcm2 manusia dlm dunia ni~

    ReplyDelete
  18. wuuuu demandnye die..nk doktor je.keh3

    ReplyDelete
  19. hahhaa ! sengal jee org tu!

    ReplyDelete
  20. dah tak sabooo nak kawen sangat lettewww org buat iklan tu. hahah

    ReplyDelete
  21. asal mamat tuh?.. carik la ustazah pilihan :P

    ReplyDelete
  22. hahahahahahahahhaa
    gile ah mamat ni
    bole pulak cr jodoh cenggini
    boh kat surau pulak tu
    ayooooo

    ReplyDelete
  23. aku nak suami aku blogger,so sila tampal kat blogspot cepat!haha :P

    ReplyDelete
  24. hahaha..ngok ngek je iklan cenggitu/..high taste lak an..doktor cucuk sndiri cr dy bru dy tau..hahaha

    ReplyDelete
  25. pergh!! kat mana nak cari calon bini ek?haha

    ReplyDelete
  26. weii..aku pn dktr gk..dktr falsampah,..hahhaha..

    ReplyDelete
  27. ko nih, ntah2 parents dia ckp "klu dalam masa sebulan ko x bawak kami menantu jgn harap ko buleh makan harta kami.sesen pon kami tak bagi, baik kami wakafkan kat anak yatim" tu yang di gelabah tu..Drama la sgt =p

    ReplyDelete
  28. ntah3 anak dia gay,, keh3.. tu yg carikan jodoh..hahaha

    Jemput ke: Adil ke tak? || kisah kambing tapi ?

    ReplyDelete
  29. seyes tak percaya..ada gak eh iklan camtuh

    ReplyDelete
  30. haha . . . zaman dah maju . . . kat hospital pown leyh wat iklan . . .

    ReplyDelete
  31. biar betul.. kat surau belah mane? kat surau tingkat 2 admin tu ke kat surau ibnu sina tu..? nak jugak tengok...

    ReplyDelete
  32. da semggu xapdet,g mane oih!hi3

    ReplyDelete

 

sleeping maniac Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting