24 Oct 2011

demam korea

SITUASI 1
ayah : long, ko ada tak lagu citer korea yang tajuknya Pasta tuh?? best la..
aku : hahhh???
ayah : ko kan minat korea.. takkan tak ada..
aku : hahhh??hahhhh??? (double hah.. amik ko)

SITUASI 2
*cerita marry me marry sedang ditayangkan di 8tv
adik : mana remote?? nak tukar citer la..
ayah : ko jangan tukar!! ayah nak tengok citer korea nih..
adik : bior betul???

hai, bapak!!.. takkan dah tersampuk dengan demam korea kot.. sejak bila pandai layan lagu-lagu ngan citer korea nih.. perghhh dahsyat betul.. aku sendiri pun sudah pulang ke pangkal jalan dan mula melayan lagu-lagu melayu setelah sekian lama tersampuk dengan korea nih..

p/s : kembali ke pangkal jalan la sangat kan.. jap gi keluar je lagu korea yang best-best, tersampuk balik.. nasib baik lah aku tak ada masa nak tengok cerita korea sekarang nih..

***u ollssss, demam korea nih bukan je berjangkit kat budak-budak remaja zaman skang.. ngan parent aku yang da berumur 40 lebih pun dah berjangkit dengan demam korea tau..

27 comments:

  1. xlama lagi..ayah ko layan kpop ni.bahaya2..hahahaha

    ReplyDelete
  2. hueh798787 kemain sukak lagikan bapak ang^^

    ReplyDelete
  3. sama ngan mak aku..dulu layan cite indon je..skrg ni dah pandai bukak kwbs -->betul ke eja ni..hahaha..

    ReplyDelete
  4. ayah sedari memang masyuk..... haha... boleh joen venture...

    ReplyDelete
  5. haha.. ayah ko bajet muda r.. gile r, aku pun baru nk layan korea.. ni semua pasal roomate aku r..
    demm.. habis satu kelas, kena demam my girl

    ReplyDelete
  6. ak ingtkan apak ko layan nustan haha

    ReplyDelete
  7. haha..nasib abah azie tak tersampuk lagi demam korea..kalau tak habis pening ;)

    ReplyDelete
  8. apak ko dari cerita tamil sampai ke korea mang ohsem la,haha :D

    ReplyDelete
  9. aku ada stok. banje aku HR baru aku kasi.. bila ko free ni. sombong la skrg... snyap je.

    ReplyDelete
  10. Wah ini sangat ajaib!

    HAHA.virus apakah ini?hehehe

    ReplyDelete
  11. hebatla ayah dia..tabik spring!~ haha

    ReplyDelete
  12. ferrh, abah pun dah kene demam korea. rare ni.. hihi

    *kek ghumoh ni duk rebut remote tgk bola =.=

    ReplyDelete
  13. se geng lah ayah sedari....hehee mak wa pon same jgk tp ayah wa rock x layan lgsg hahaa

    ReplyDelete
  14. mls nk tgk kdrama dah, kang terbai blog..hehe

    ReplyDelete
  15. okla tu.. bkn org muda je nk ikut pkembangan dunia.. hehe =)

    ReplyDelete
  16. kikikikiki
    sgt x cye kan
    ase ayah kite pon same
    adik kitetu dh berkurun lame gile
    kite je x
    kekekkee

    ReplyDelete
  17. ececehh.. bapak borek,anak taknak jadi rintik ke?..hehe

    *layann pasta woo

    ReplyDelete
  18. hehehehe..baru tease sikit ha kelam kabut terjah blog kitorg. hahaha..saje je la. dah lame xdgr ko membebel.

    ye la ye la aku tak kata ko sombong.=)

    ReplyDelete
  19. tak pernah aku dengar bapak2 minat mende ni. gila ohsemmmm.. :D

    Kau dah dengar lagu 2ne1-dont stop the music?? best wohh. ko gi cekidaut..<<penghasut

    ReplyDelete
  20. helloo helloo...xde cite ke hari ni. ko kan tgh cuti. =)

    ReplyDelete
  21. hahaha..lawak tul ayah kamu...kuat tul penangan kOrea dia dapat..sampai xley tukar channel..hebat2..hihi

    ReplyDelete

 

sleeping maniac Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting