28 Oct 2011

busy......

sekarang aku tengah bercuti sampai ahad nih.. bile dengar cuti, mesti ingat aku tengah dok goyang kaki layan muvie kan?? hohohotak la...

nama je aku tengah cuti, tapi esemen aku tak cuti pun.. haishhh...

esemen.. nyah la kau dari aku!!! mwahahahahaha..

even tengah ada banyak esemen, sempat jugak la aku beronggeng pegi mid hari rabu hari tuh.. ngeh3.. tq ye awak kerana belanja saya dan adik saya.. hah!! korang jangan pikir pape lak.. tembak sekor-sekor pakai angry bird kang mwahahaha..


p/s : aku berazam untuk menjadi budak rajin yang menyiapkan esemen sebelum ahad ini..

v
v
v
v
v

tapi akhirnya, azam hanyalah tinggal azam.. arghhhh banyak lagi yang tak siap nih.. sobsobsob.. T_T..


***aku akan cube singgah ke blog korang ye.. ngeh3.. dan aku mungkin akan kurang apdet mulai sekarang. (macamlah ada orang nak baca entry aku nih kan mwahahaha).. tata sume.. jumpa aku di ruangan komen blog-blog korang heheh..



38 comments:

  1. meh aku tolong kau buat esaimen.dgn syarat kau tolong buat notes utk aku.aku nk exm ni oih!Keh3

    ReplyDelete
  2. sapa 'awak' tu? O_o
    ehem ehem..
    lalalalalala~ :P

    ReplyDelete
  3. sama wehhh. azam aku nak habis kan esaimen seblom weekand tapi bila dh siap satu, trus taknak buat yg lain. && ni dh nak weekand dh ni. waaaaaaaaa T__T

    ReplyDelete
  4. hahaha ! cpt2 siapkan esaimen tu !

    ReplyDelete
  5. Has..kasi redah!~
    pecayela, bila kamu da melepasi sume tu, n bila kamu toleh ke belakang, kamu sendiri xkan percaya dgn apa yg dah kamu lalui..~

    smoga Allah permudahkan segalanya~

    Hassy chan can do it!~ ;)

    ReplyDelete
  6. kalau aku tak baca xde la aku komen sekarang ni kan. kan. sian ko. cuti pon esemen byk.

    ReplyDelete
  7. alaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  8. nak aku tolong ke ? upah singgit , ahha

    ReplyDelete
  9. hahaha
    aaron ajiz belanja adik skali
    perghhh,mmg bakal abg ipar yg baik!
    hahaha ^^

    ReplyDelete
  10. kasi siap esaimen ko naaaaaa,haha

    ReplyDelete
  11. gud luck...buat assgnmnt rerajin ^_^

    ReplyDelete
  12. adui esaimen..penat aku mintak cerai dengan dia..stil dia nak kat aku lagi..

    ReplyDelete
  13. ciannya dia...busy sangat tu....

    xpa dear...ciapkan esmen n fokus stdy dulu..nanti da free baru layan blog...lau da bz..mmg xkn smpt kita nak layan blog n bw..ehhehe

    ReplyDelete
  14. oh assignment bila la ko nak siap... tula goyang2 kaki lagi..mana nak siap hahahaha

    ReplyDelete
  15. alaaaaaaaaa hupdate la sayaaaaaaang..=p

    ReplyDelete
  16. bz betul kau ye...tak leh tido malam la aku pasni..sbb ko tak update blog..:P haha..

    ReplyDelete
  17. weh kuat tido, samala ngn aku..bz sgt sekarang. esamen xsmbut deepavali daa..

    hehehe..papepun fighting weh!!

    ReplyDelete
  18. haha.. aku smalam baru siap .. hari ni kena hantaq lab report..huhu

    ReplyDelete
  19. nak azie tlg ke buat esaimen?
    hehe..biasa la student kan ;)

    ReplyDelete
  20. sama la kite... ^^
    singgah melawat sini.

    ReplyDelete
  21. gud luck menyiapkn nya...hooho

    ReplyDelete
  22. hehehe..apik pon penah gak berazam mamca tu dulu2..hehehe

    ReplyDelete
  23. budak skolah cmtu la..asyik kena wt esemen je..haha

    ReplyDelete
  24. esemen ko dah siap ke bw ni. hahaha..

    xpe solo pun cute ape.

    ReplyDelete
  25. sama la cuti kita, x sah kalau x penuh dgn esemen membuak2..

    *tpi nk bt cmnoo.. ada kredit kut.. T.T

    ReplyDelete
  26. relax la. sye cuti a week pon ade belambak college work. haaaa

    ReplyDelete
  27. hahaha...azam memang xkekal lme..hehehe

    ReplyDelete
  28. huhuhu samala ngan aku weh

    kesian kat kite waaaa

    ReplyDelete

 

sleeping maniac Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting