26 Nov 2011

aku kan akak..

salam maal hijrah sumeeeeeee...
semoga kite sume berubah menjadi yang lebih baik.. cewahhh..
hopefully la.... sobsobsob..

back to the story..
kalo orang tengok muka aku, dorang mesti tak percaya kalo aku kata yang aku nih anak sulong.. ceittt!!.. aku nih akak sulong hokehhh.. mungkin muka ai nampak muda sangat.. (hotak lu!!).. padahal manje terlebey.. sebagai akak yang baik serta bertanggungjawab blablabla.. aku rajin jugak la amik berat pasal adik-adik aku nih.. bajet kakak mithali lettewww.. layak dapat award akak mitahli gitu..

aku : ngah, cam ne exam ko?? (adik aku tengah amik spm)
ngah : subjek fizik aku da selamat dikebumikan..

mwahahahaha.. dasyat!!.. susah sangat ye dik?? kacang goreng je kot fizik nih.. bapak bongkak akak ko nih.. cakap besar bole lerr sebab aku da lepas HAHAHAHA.. mesti dia bengang dapat akak macam aku.. ada aku kisah..

tapi bengang jugak ngan adik aku nih.. NAPE TAK AJAK AKU TENGOK MAJLIS PENGEBUMIAN SUBJEK FIZIK KO???!!!.. tacing akak dik oii.. takpe, selasa ngan rabu nih ko amik kimia ngan bio kan?? jangan lupa jemput akak ye dik untuk majlis pengebumian kimia ngan bio ko.. ngeee~~

p/s: walaupun da cam agak lewat, tapi aku tetap nak wish gud luck tuk sape-sape yang amik spm tahun nih, tahun depan dan tahun-tahun seterusnya..


ngah, wat yang terbaik untuk spm ko ye..
try kalahkan aku tau!!!..
hahahahahaah



29 comments:

  1. bio dan kimia senang je. hahaha. lagi bongkak aku. :P


    good luck untuk adik ko. insyaAllah boleh jawab. amin :)

    ReplyDelete
  2. betull..
    fizik je pun..
    je pun kan. heh! hahah

    ReplyDelete
  3. kimia fizik admath senang.. hahhahahahahahahhaa

    jom baca kejap=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/pandai-sangat-dah-kan.html

    ReplyDelete
  4. alamak... deno xde adik la....

    ReplyDelete
  5. agama paling senang wei,ekekekeke... good luck la nah untuk adik ang,hehe...


    salam maal hijrah mek :)

    ReplyDelete
  6. klu nk kebumikan ko..suh adik ko jmput aku tau..haha

    ReplyDelete
  7. wahhh..akak mithali gitewww..;P


    aku ingat ko anak last!hahaha

    ReplyDelete
  8. laaa akak sulung ke?? heh...
    selamat exam bt adik yek ;)
    adik wa pon spm gak....spm mimpi ngeri hah !!!

    ReplyDelete
  9. wakkakaka.....napa xcakap..egt nak kebumikan sama2..hehehe

    chewahh..ehhe..

    salam maal hijrah...;)

    ReplyDelete
  10. whahahah..da lepas bleyla belagak ye..keh2

    ReplyDelete
  11. kikiki..sama2..ak pn anak sulung jgk..hehe..

    salam maal hijrah..~~

    ReplyDelete
  12. addmath payah. cikgu sameah pun pening nak ajak

    ReplyDelete
  13. hehehe..

    pndai ea..;p..

    good luck utk adik..:d

    ReplyDelete
  14. haha..sama sama!
    azie anak sulong tapi orang selalu ingat anak bongsu..manja lebih kot! haha

    ReplyDelete
  15. aku da lama selamat kebumikan akunyer sijil spm~

    ReplyDelete
  16. lambat nya wish

    dh nak abes spm dh


    hee

    ReplyDelete
  17. add math plg best.kahkah -.-
    salam maal hijrah

    ReplyDelete
  18. wish u luck (adik cik maniac90!) huhuhu

    ReplyDelete
  19. kakak suka buli adik..;p

    hehehehe

    ReplyDelete
  20. akak dgan adik sama satu kpala .. haha

    ReplyDelete
  21. hehehe..spm ader baper kerat jer lagi..update cepat

    ReplyDelete
  22. spm da abes daaaa.. semoga adik ko dpt menjawab sume soalan tu dgn mudah.

    senang je kimia, fizik, biologi, add math tu sume.. kan. kan. kan.

    ReplyDelete
  23. haha..kita geng la..perangai ko sebijik cam aku. :p

    ReplyDelete
  24. ye kitorg un tak sangka bole memang. kikikikiki...mana la hadiah ni tak sampai lagi. jgn sesat pi rumah ko sudah la. hahahahha

    ReplyDelete
  25. hahah! misali la sgt..
    cecite kat aku celah mane yg misali? heee

    ReplyDelete
  26. kau akak kejam, aku abang baik.


    LALALALALALALALA.

    ReplyDelete
  27. biler nk update ag?? heheh

    jom baca kejap=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/12/tuntutan-ifc.html

    ReplyDelete

 

sleeping maniac Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting