19 Nov 2011

omooo~~

omoooo~~~..
hoyeah!! tarikh hari nih cantik sangat.. 20..11..2011
kan best kalo dapat kawen time tarikh cantik macam nih
mesti ramai yang pikir macam nih kan?? lalalala
sambil duduk malu-malu tapir di atas pelamin ngan suami (aaron ajis)..
kihkihkih... malunyewwwww...
perlu ke aaron ajis?? gilooo.. nak jadik bini no 2 ke??

blah la luuuuuu, hassy_chan!!
nak kawen kunun..
calon suami pun belum tentu ada.. sobsobsob

tapi kan, bila tengah tension pasal esemen yang bederet menanti untuk dihantar pada hari yang same,
mule la terpikir pasal nak kawen..
asal tension je pikir kawen.. asal tension je pikir kawen..
tak pikir da benda lain.. mwahahaha
nampak sangat da gatal nak kawen

p/s : hassy_chan, kembali la ke dunia nyata!!.. ok, got to go.. esemen kesayangan banyak menanti.. tq lecturer ku yang comey-comey kerana beri esemen yang banyak.. muahhhxxx.. (sumpah tak ikhlas!!)

*yeay!! genap 6 bulan hehehehehe*



31 comments:

  1. eheh..ape yg genap 6 bulan tu~ ;p

    ReplyDelete
  2. kau nie dh kronik nie..
    kena kawen cepat2 nie..
    HAHA

    ReplyDelete
  3. aku kawen tarikh 20112011... eh... hari ni la...

    ReplyDelete
  4. kikiki..aku pn sama daa...fighting!!hehehe..

    ReplyDelete
  5. amboi,, berangan.. huhu.. anyway.. gudluck utk esaimen.. huhu

    jom bacer sekejap=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/belajar-dari-alam.html

    ReplyDelete
  6. hahahahahahaha
    asal tension je pikir kawennn..
    senang cite kawen jelahhh...
    haha =p
    sengal

    ReplyDelete
  7. eyyppp...buat assignmnt tu haihh ;))
    selamat !!!

    ReplyDelete
  8. baru skang kaw nak update????? dush2!!!
    kawen yokk!!!hahaha

    ReplyDelete
  9. weyh,aku dengan hg memang sejiwa.
    kalau aku tensen dgn esemen kan,
    mesti aku pikir nak berenti pastu kawin
    kahkahkah

    ReplyDelete
  10. haha,,ingat kawen boleh la setel semua masalah ye!

    ReplyDelete
  11. wah mantep bgt blogx,,, apa lg PP x nich, heheheeeeee

    ReplyDelete
  12. tak dpt yg ni tunggu 121212 pulak le yer..:)

    ReplyDelete
  13. wakakkak...

    baru nak tanya...apa genap 6 bulan tu..ehheh


    tu la...tension skrg..byk esmen mendatang n presentation..nk pk hal kawin xsempat..ehheh

    ReplyDelete
  14. kes kronik tahap kritikal ke ape ni

    jgnla risau ade la tu

    ReplyDelete
  15. huhu dah menggatal nak kawin? huhuu

    ReplyDelete
  16. kt tmpt aku dok ney...ada 5 kenduri kawen...dsat arhhh

    ReplyDelete
  17. waaa..ape yang 6 bulan tu has?
    cer citer cer citer..hahaha!
    btw has yang kena kawen dulu skrg ni..
    sikit2 pikir pasal kawen..haha!
    gatai nooo..

    ReplyDelete
  18. kesian kat ang nohhh...parah dah ni kalau tensen je mesti pikior kawen,parah ang ni,hahaha....


    wei mek,apa yg genap 6 bulan?anak ka?hiks :P

    ReplyDelete
  19. bahaya kau tension ni. nafsu kuda padi mencanak.

    ReplyDelete
  20. kawen jgn pilih tarikh..aper tarikh pun boleh

    ReplyDelete
  21. weh..skg dah 25. 11 lah..

    hupdatehupdate..!!

    ReplyDelete
  22. hhehe..bru je cte psl wedding kwn aku 20112011..mmg tarikh cun..wee~

    ReplyDelete
  23. takpa, ada jodoh tak ke mana kan.... kawin tu tetap akan menyusul tiba insya Allah

    Salam kunjung mengunjung ye.. ada masa jenguk2 lah blog Gen2Merah ye.. salam persahabatan.. (",)

    ReplyDelete
  24. aiseymeennn... byk asignment pulak...

    ReplyDelete
  25. best n cantik tarikh ni sesuwwwai sgt klo nk ingt~

    ReplyDelete
  26. ohh..jgn la mention byk kali besday aku tu.

    ko post pasal 20.11.2011 tapi entry date ko 19 november 2011. siapakah patut dipersalahkan???

    ReplyDelete

 

sleeping maniac Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting