3 Feb 2012

suara rockkkkssss



testing..
testing..
isabella adalah...
kisah dua dunia..
mengapa kita berjumpa..
namun akhirnya terpisah..
lalalalala~~

pe hal lak ko tibe-tibe buang tebiat nyanyi lagu rock ni??.. bila suara aku yang ayu mengalahkan ct nur halija nih dah jadi rocks, aku dah tak layan lagu balada nih.. cinta muka buku?? beribu sesalan?? kisah hati?? dua-dua belah mata pun aku tak pandang..

inilah padah minum ice blended masa tengah demam.. padan muka ko!! suara pun da hilang ntah ke mana.. haishhh.. 

p/s : kalau ada sesiapa nak request aku nyanyi lagu rock, aku alu-alukan mwahahaha.. yeahhh.. mama rock is back!! (pe kejadah =.=")


22 comments:

  1. bawak lagu beribu sesalan versi rock pun best jugak! haha!

    ReplyDelete
  2. aku nak kau nyanyi lagu cinta mukabuku versi rockkk~

    yeyeahhh!~

    ReplyDelete
  3. lagu sepohon kayu pon bes ni..haha..cepat2 kasi masuk yutube.hahaaha

    ReplyDelete
  4. sakit tekak makan strepsil.


    cool !

    ReplyDelete
  5. mohon nyanyi lagu carta hati-najwa latif. tolong post ke fesbuk aku. TQ :D

    ReplyDelete
  6. nak! nak!

    nyanyi lagu Ella- retak
    hehehe

    ReplyDelete
  7. akak pun tgh sakit tekak! huhu~

    ReplyDelete
  8. kalau adik nak tau.. inilah lagu satu malaysia.. sekitar tahun 1989.. tanya saja melayu,cina dan india.. semua tau ini lagu... Salam Maulidur Rasul.. =)

    ReplyDelete
  9. buat album la pasni..hahaha..

    demam jgn lupa mkn ubat ye..hehe..

    ReplyDelete
  10. ce nyanyi lagu awan nano gak...rock version kahkahkah .. ;p
    jgn minum ais lah...nnt sexy sgt suare tu haha ;)

    ReplyDelete
  11. get well soon.
    mesti demam campur sakit tekak yang perit tu.. sabar k, u're rock!!

    ReplyDelete
  12. amboi kemain lg rock yer awk. tapi sakit kepala lohh :(

    ReplyDelete
  13. rock la sgt.... suara kau tinggi ke? hehe.. lain kali makan aiskrim sekali baru lengkap..

    ReplyDelete
  14. demam ke?minumlah ubat..

    #tak pndai nyanyi..ehhehee

    ReplyDelete
  15. hoi salah lirik.hahah


    sedapnyee ice blended..heeehe

    ReplyDelete
  16. hehehe..kesiannya dia..
    meh nak lagu ramli sarip seround..:D

    ReplyDelete
  17. sedap giler minum ice blanded..tu la..minum tak ajak..kat dah sakit tekak..:P

    ReplyDelete
  18. aku nak request lagu cinta muka buku di-rock-kan. bole la bole la.

    ReplyDelete

 

sleeping maniac Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting