7 Mar 2012

LV ke??

sekarang aku dah start attachment.. memang penat sangat-sangat.. sampai je bilik terus nampak katil dulu.. terlentang golek-golek buat kuak kupu-kupu kasi puas baru buat keje lain.. masalahnya bukannya penat buat keje, tapi penat sebab pergi sana tak buat apa-apa.. dahlah kena bangun awal.. siot je.. pantang betul bile kena bangun awal ni..

ada satu hari ni, aku kena pergi kat satu lab ni.. penat gile wei berdiri.. boleh parkinson aku dibuatnya.. bile aku nampak ada kerusi kosong, aku terus duduk even ada beg tangan kat situ.. ala punggung ai kecik je.. tak kena sangat pun beg tuh.. kena sikit je, tapi tak bagi effect pape pun.. sekali datang seorang akak ni dengan muka bengis cam rimau betina.. pandang aku cam hape ntah.. saya comel sangat ye kak?? haha.. ingat wa kasi penyek beg lu ke?? kena sikit je pun.. adoi.. pastu nak kata aku kasi penyek beg ko la.. aku rasa lah akak ni konpem period tak pun dah menopause.. mwahaha.. nak marah je keje.. muka pun tak mesra alam..

member aku yang jadi saksi kepada kejadian ini dah buat muka pelik.. yela, akak tuh ada masalah apa?? cam nak cari gaduh ngan wa je.. member aku siap tanya aku.. "beg dia LV (Louis Voutton) ke??" haha.. memang perli abis la kan.. aku tengok cam cop kat petaling street je.. opssss.. beg ai gucci.. tapi tak pernah kepoh pun.. (nampak benor nipunyeee).. duit pun takde ada hati nak pakai gucci.. lalala..

akak, punggung saya ni bukannya saiz xxxxxxL.. kena sikit je pun.. itu pun kat tali beg.. bukannya saya duduk kat atas beg akak sepenuhnya.. lain kali buka mata.. ni mulut je tau berbunyi..

23 comments:

  1. aku syak cap LV yang cap ayam punya la,haha...kalut gila akak tu,huhu

    ReplyDelete
  2. ala... bontot kecik ke? keciwa!

    ReplyDelete
  3. akak tu tga pe'ot agaknya~
    emosi lebih.. hehe~

    ReplyDelete
  4. apesal tak blasah je terus hahaha

    ReplyDelete
  5. akak tu emo lebih haha! marahle tu org dok kat beg die, die je ade beg, biar le, kite xde haha :)

    ReplyDelete
  6. amboi.. punggung kecikk yee haha

    ReplyDelete
  7. awww,beg mak datin kot u'olls
    mahal,husband i beli kat London
    kahkahkah.
    sabo je la kena orang cenggitu.

    ReplyDelete
  8. marah sebab ko amek tempat die kot
    kan dia dah cop dengan beg LV dia tu
    tak nampak ker?

    kahkahkahkah :P

    ReplyDelete
  9. LV sekadar jenama, yang penting punggung ko. XD

    ReplyDelete
  10. oo..dia membebel sambil tutup mata ke. hahhaha,,

    len kali ko nampak beg dia ko henyuk betul betul. baru berbaloi kene marah. kan.

    ReplyDelete
  11. hahaha lek sudeyyy...kehkehkehh

    anyway,sekarang beli Ori ke,Ciplak ke,sama aje la...xleh bezakan sgt...haishhh

    ReplyDelete
  12. haha..akak tu tengah PMS kot..
    takpun dia jeles tengok muka has yang kiut tu ;)

    ReplyDelete
  13. kalau akak tu baca entry tu pasti tambah bengang gamaknya..hehee

    ReplyDelete
  14. hahaha..;p.

    akk tu gado ngan hubby dia kot smlmnya...heee

    maafkanlah dia k..heee

    ReplyDelete
  15. bhaha!
    monopos.....
    yg penting kite coooll...

    ReplyDelete
  16. cap ayam punya LV letteewww ! takut kantoi tu buat muka garang.


    kahkahkahkah !

    ReplyDelete
  17. ko ada jumpe lagi tak kakak LV tu.

    ReplyDelete
  18. dia takut ko kentut kt beg dia kot sbb tu muka kelat 4 kerat..hahaha..

    ReplyDelete
  19. berlagakkkk ! tumbuk je . haha

    ReplyDelete
  20. sesenang klo dia xdak, pi kentut kat beg dia tu.haha..kasi dia minyak wangi 'tahan lama' ..haha

    ReplyDelete

 

sleeping maniac Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting