21 Feb 2012

semester baru

perghh rasa macam dah lama tak update blog ni.. almaklumlah, dah stat kuliah.. takde masa aku nak update-update ni.. semester kali ni pun aku bz dengan esemen.. baru hari ke-3 masuk kuliah, aku dah ada 4 esemen yang perlu disiapkan.. memang hampeh!!.. sakit hati wa cakap lu.. nampak sangat lecturer aku ni sangat-sangat sayangkan aku.. huuuuu T_T

dah lah kelas setiap hari stat pukul 8.. sumpah mengganggu waktu tido aku.. mulalah masa lecturer tengah mengajar, aku kat belakang sibuk dok angguk-angguk geleng-geleng.. penat kot nak tahan mengantok.. kang kantoi pulak aku tido dalam kelas.. mwahaha.. macamlah tak pernah kantoi sebelum ni.. bajet suci lak kan..

dahlah setiap kali bila nak bangun tido, itulah waktu paling liat dan paling menyeksakan bagi aku.. alarm aku konpem akan berbunyi banyak kali.. asyik snooze je.. nasib baik fon bole snooze.. kalau tak, konpem tak bangun pagi..

haaa semalam, aku tengah sedap-sedap tido.. pastu aku dengar alarm yang kuat gila babeng menggegarkan satu bilik yang betul-betul menganggu konsentrasi aku yang tengah gigih memproses taik mata.. aku duk cari fon aku dengan mata tertutup.. then, bila aku dah jumpa fon kesayangan aku tuh, aku duk tekanlah button kat fon tu supaya alarm tu stop.. malangnye alarm tu tetap tak stop.. mulalah aku rasa nak mengamuk kan.. and then, rupe-rupenya baru aku sedar alarm yang berbunyi tu bukannya bunyi alarm fon aku, tapi alarm fon rumate aku.. sakit hati siot!!.. kahkahkah.. grrrr.. bunyi alarm sendiri pun aku lupa..

34 comments:

  1. belajar biasala..kena bersusah2..

    ReplyDelete
  2. Adoi! ni klaw bom bunyi pown x bangun kowt.. HAHA

    ReplyDelete
  3. aku berdoa agar sem depan aku takdak kelas pagi. amin.

    ReplyDelete
  4. dah tu tidoq jela wei,katuk pala ang sat g kang,haha..rindu kauuuuuuu~!

    ReplyDelete
  5. HAHAHA!!
    TU dia hari2 klass kw lapan pagi..
    hell hell hehe :)

    ReplyDelete
  6. HAHAHA!!
    TU dia hari2 klass kw lapan pagi..
    hell hell hehe :)

    ReplyDelete
  7. confrim jenis tidur letak bom tepi telinga pun boleh tidur nyenyak lagi ni...

    ReplyDelete
  8. sama laa...kalau bunyi alarm memanjang je nk tekan snooze tu..hehe

    ReplyDelete
  9. kira praktis la tu..keje nnt pun kene bgn awal pagi..hehe~ ;p

    ReplyDelete
  10. kalau ngtuk,sy tdo je dlm kelas..kan lagi bgus.ehheee

    ReplyDelete
  11. kuliah bell utk sem nie sume pukul 8 kcuali hari isnin..:)

    ReplyDelete
  12. aku seyes x suka bgn pagi..pastu ngan alarmnya..tp untung msh study..bgn pagi tu jarang..wuwu

    ReplyDelete
  13. haha..standard la..alarm sendiri takpe..boleh snooze..
    alarm rumet kena sabar je la ;)

    ReplyDelete
  14. tabiat susah nak bangun tu aku dah terbawa2 sampai sekarang dammmnn.. hahahaha

    ReplyDelete
  15. ooooo..bunyi alarm dlm kuliah ari tu,alarm ko ek has????hahaha..

    ReplyDelete
  16. selamat study hehe...rajin2 buat asemen tu :)

    ReplyDelete
  17. susah dahulu, senang kendian.


    kankankankankan ?

    ReplyDelete
  18. samalah.lama xupdate.huhu.gudluck this sem..;)

    ReplyDelete
  19. ooowhhh patut ler senyap aje...hehe...org tgh sibuk stadi rupanya...hehe

    nice nice.caiyok caiyok! :D

    ReplyDelete
  20. wahahaha..
    tu memang nak suruh bangun juga tu..:D

    ReplyDelete
  21. bangunnnnnnn..heee ;p

    jgn mls2..kata nak study sungguh2 sem ni..heeee

    :D

    ReplyDelete
  22. haha! terima kasih la kepada rumet. XD

    ReplyDelete
  23. muahahaha..aku pn hari2 kelas 8.30..

    good luck sem baru..!

    ReplyDelete
  24. hahahah apelaa..mamai sangat la tuu..

    aku pon makin malas bangun skang ni.huuuu

    ReplyDelete
  25. kurangkan tido kalo nak berjaya

    hihi

    ReplyDelete
  26. hyeee...

    alarm tak bunyi2 lagi ke?heeee

    ReplyDelete
  27. alasan tu tak diterima.


    LALALLALALALAA

    ReplyDelete
  28. selamat kembali untuk sem baru :)
    singgah sini. semoga hari ini hari yang Indah :)

    ReplyDelete
  29. Aku sgt susah nak bgn pg.even dah keje.tp tepaksa.ye la aku bukannya study lg.

    Ko len pasang alarm hon lori baru la srnang nak cam.kahkahkah

    ReplyDelete

 

sleeping maniac Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting