14 Feb 2012

love lesson

semalam, adik angkat aku cakap kat aku....

bile seseorang tu tinggalkan kita
baru kita sedar yang kita benar-benar sayangkan dia

adik angkat aku nie baru je berumur 18 tahun.. perghh.. aku yang dah lanjut usia nie pun takde pengalaman lovey dovey nie.. tibe-tibe terasa macam aku nie loser tahap babeng.. urgh!! i hate it.. HAHA.. 
kalo aku yang baru berumur 22 tahun nie dah lanjut usia.. orang yang berumur 25 tahun pulak apa?? tua bangka ke?? 

kalau ikut pengalaman hidup aku, memang aku tak pernah ditinggalkan.. berani la tinggalkan aku.. kang esok keluar kat berita harian "remaja 22 tahun belasah teman lelaki menggunakan kasut 30 inci".. ohmygoat, remaja ke??


p/s : result exam dah keluar.. alhamdulillah.. yahoo! dah boleh kawen.. 

33 comments:

  1. ko tak layak lg kawen ni..haha

    ReplyDelete
  2. yala..masa dia ada...kita tak hargai n buat xtau kan...dia xdak baru terasa..sob3..

    hoyeh3...cepat kawin..ehhehhe

    ReplyDelete
  3. ohoii,22tahun baru. lek lu...

    :D

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah. tahniah kawan :) teruskan usaha dan kekalkan prestasi baik ^^

    cmno agak eyh 30 inch punyo kasut. haha

    ReplyDelete
  5. Kalo camtu maknanya aku dah tahap nenek kebayan la neh... hehe

    ReplyDelete
  6. amboi ganah nya
    berani ke nak belasah org yg penah dicintai
    ehem

    ReplyDelete
  7. belum sunat mana boleh kawin.



    LALALALALALLALAA

    ReplyDelete
  8. hahaha
    kalau nk banding hg dgn aku
    mmg hg lanjut usia.
    kahkahkah.


    result gempaq noh? tahniah. hg kahwin nnt aku nak makan kat meja VIP. boles? hahahaha

    ReplyDelete
  9. tetibe rase nak nyanyi, lovey lovey dovey *lagu t-ara*

    has skang da jadik minah leleh!!! asik cakap psl cintan je, wakluuu, hakhakhakhakhakkkk

    ReplyDelete
  10. hahaha jiwg kau tibe2..


    err..tapi betol gak kot ayat tuh =p

    ReplyDelete
  11. tak matang nak boleh kawen

    ReplyDelete
  12. haha..kasut 30 inci?erk! takut gila la..
    ana has beli kasut 30 inci tu? ;)

    ReplyDelete
  13. mak oi ganas gila..abis la teman lelaki dia ni gamaknya..


    #kawen jgn lupa jemput..

    ReplyDelete
  14. aku tgk ko ni kecik besar..kecik besar je.. ada hati nak belasah lelaki konon. titik. hhahaha..

    ReplyDelete
  15. wah! tahniah weh...result hebak :)
    kalo 23 lagi tua bangka kot haha xD

    ReplyDelete
  16. hahaha..relax lu..aku pn hingus hijau lg nk tangkap cintan nie. umo sama ko jgk..hakhak..

    congrates weh! DL letteww..hehe..

    ReplyDelete
  17. masuk metro tuh . tak boleh blah . haha

    ReplyDelete
  18. huhu zuan dah 24, tp still study n blum ada kekasih hati..tp tak rasa loser :)

    ReplyDelete
  19. adik angkat umor berapa ye?haha

    ReplyDelete
  20. yup, aku setuju dengan kata2 dia. kadang2lah. tak apply kepada semua situasi. heee

    ReplyDelete
  21. kira remaja la kot? hahaha
    giler ko 30 inci

    aku umur 27 tp kkdg stress gak org ingat aku bljr lg urghh

    ReplyDelete
  22. ahahaha... takpe.. rilex la... kawen je tros...xda problem ngn di tinggalkn ke tak..hehe

    ReplyDelete
  23. apa kena result exam dgan kahwin?

    ReplyDelete
  24. eh sadis kata kata adik angkat ko bagi ko yg lanjut usia ni.

    tak pernah kene tinggal ke tak pernah becinta lagi ni.

    nak kwen skrg bole pakai result exam ek. nape aku tak tau pun.

    30"???seriously?? napa orang slalu tekejut bila aku ckap umur aku 27 dan dah kawen????

    ReplyDelete
  25. sorry lama tak jengah sini. rindu ko..muuuaamuaamuahh..(laga pp je)

    ReplyDelete
  26. so buat baikla berpada pada. =)

    ReplyDelete
  27. alamak..abes tu akak ni tua kerepot ke..huhu~

    ReplyDelete
  28. wahh adik angkat tu kemain lagi..hee


    ehemmmmmm..dean list la tu?heee..;p

    tahniahhhhhh!

    ReplyDelete

 

sleeping maniac Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting