12 Feb 2012

kasihan joyah

semalam, adik perempuan aku yang aku namakan sebagai joyah ajak aku keluar.. dia suruh aku teman dia jumpa member dia sebab member dia ajak jumpa.. macam urgent je seolah-olah antara hidup dan mati.. katanye jumpa kat BTS..

kebetulan pula aku ada hal.. ok aku tipu! sebenarnya aku takde duit.. so aku tak nak abiskan duit kat lrt.. membazir tahu! kesimpulannya joyah pegi ngan jiran kitorang untuk pegi jumpa member dia.. balik je umah, parent aku dan aku tanyalah dia apa yang urgent sangat sampai nak kena jumpa.. kitorang memang sentiasa mengambil berat ye.. (percayalah sangat)

rupenya joyah kena tipu kahkahkah.. member dia suh join Skor A.. nasib baik aku tak pegi.. kalo tak, memang sia-sia duit aku abis kat lrt.. memang nak kena terajang maut la kan haha.. mati-mati joyah ingat BTS tu Berjaya Times Square.. rupenya Bandar Tasik Selatan.. mak kepada jiran aku da warning kat situ tempat Skor A.. tapi joyah innocent sangat atau nama lainnya lurus bendul mwahaha.. dia pikir mungkin betul member dia ada hal nak jumpa..

mak kepada jiran aku citer, skor A nih cam ajaran sesat sikit.. dia suh orang bawahan dia bawak orang datang kat tempat perjumpaan tapi jangan bagitau perjumpaan apa.. yela, kalo orang tau perjumpaan skor A sah-sah orang tak nak pegi kan.. member adik aku nih pun ikut sebijik-sebijik arahan tuh.. bile dah sampai sana baru la si joyah tahu tuh perjumpaan skor A.. sampai je kat tempat perjumpaan, joyah terus patah balik.. kahkahkah.. part nih aku kagum ngan joyah.. kalo ko terus menapak kat sane, memang aku terajang ko hidup-hidup joyah oi..

lagi satu, orang skor A ajar orang bawahan dorang, jangan kawan dengan orang yang tak join skor A sebab orang yang tak join skor A nih orang yang rugi.. mak aih, sedapnye cakap.. celah mana rugi??? habaq mai!!.. aku plak yang emo haha.. orang skor A jangan marah eh.. nih berdasarkan cite yang aku dengar.. tak tahulah betul ke tak..

tapi joyah berasa lega sebab tak ajak aku.. katanya, kalo ajak aku, konpem aku mengamuk nanti.. hakhakhak.. aku tak mengamukla joyah.. aku kasi siku aku yang cun nih kat muka ko..

p/s : kalo ada member korang ajak korang kuar bersungguh-sungguh, tapi tak bagitau kenapa nak ajak kuar, kemungkinan ini keje skor A..

26 comments:

  1. kirim salam kat joyah yer..haha

    ReplyDelete
  2. skor A?? dulu ada mmbr aku nk join bnda tu. dia mcm yakin je blh buat..ingt dh xda dh skor A nie..wujud lg..

    ReplyDelete
  3. skor A?
    erkk macam nama program UPSR je..
    ajaran sesat ke tuh?
    comeynyeee nama~
    hahahahaha

    ReplyDelete
  4. la weh,
    kawan aku dah jadi cenggitu,
    tapi dia mmg g berjaya times square la,
    tak kena kelentong mcm joyah tu,
    tapi depa belanja main bowling la,makan kat tempat mahal la,
    pastu depa pujuk slow2,suruh masuk bende tuh.
    kawan aku ingat depa saja ajak hang out,rerupenya ada hidden agenda.
    huhuhu.

    weh,aku komen panjang la. kahkahkah

    ReplyDelete
  5. haha yeke.aku selalu main keluar je.
    ok BTS tu dekat hostel aku je
    dulu.sobs.hahah

    ReplyDelete
  6. joyah memang innocent, hahahaha lawok la, da bole wat telefilem siar kat warna neh, hahaha

    ReplyDelete
  7. HAHA.. Kesian joyah.,. tula, payah jugak klaw guna shortform ni.. BTS jadi berjaya Time Square... HEHE

    ReplyDelete
  8. mcm2 skg ni kan..ehhee

    #bts tu mmg shtfm tu bandar tasik sltn,coz selalu datang situ setiap bulan bayar duit kereta..hehehe

    ReplyDelete
  9. hahaha! nice!
    sejak bila skor A jadi ajaran sesat?
    tak penah keluar berita pun

    ReplyDelete
  10. kesian joyah,

    kalau adik kau nama joyah, kau mesti jongah.


    wakakakaka !!

    ReplyDelete
  11. haha..sabar je la..~
    kwn2 akak kat shell oil ramai yg join..mende ni ekceli kalo kene cara jadi..tp kalo salah cara, sekian time kasih..~ =p

    ReplyDelete
  12. joyah tngah buat apa skang ni?

    ReplyDelete
  13. kawan azie pun dah kene sebijik macam adik has ni..
    dia ajak keluar tapi tak bagitau nak buat ape..
    sekali skor A..
    memang hangin je la kawan azie tu..hahahaha

    ReplyDelete
  14. joyah tertipu
    kesin joyah

    igt Skor A
    kelas motovsi utk budak spm , pmr or upsr

    hehe

    ReplyDelete
  15. oh ade ye bende2 skor A bagai ni ye...x penah tau pon, igt utk motivasi bdk skolah je...hehehe ;)
    seriusly kesian kat Joyah tu ;p

    ReplyDelete
  16. hahaha..mmg jilake a skor a ni.hahaha.maaf aku emo.haha..

    dah pernah kena kan.haruslah aku emo.kalau kwn lama tah pape ajak kluar gedik2 tahap babun yg lebih feromon.bek tayah.ataupon pancing ada keta nk bwk kluar.ni sume keje cinabeng mende alah ni

    opss:aku kalo emo ni maaf a..haha..mcm nak taip satu entry emo kat sini.hahaha

    ReplyDelete
  17. nsb baik da abis sekolah..hee ;p

    mcm2 cara ea nak paksa org join..huuu

    ReplyDelete
  18. ok, aku tanya soalan serius ni;

    skor A tu apa?.. T^T

    ReplyDelete
  19. jap skor A ni apa dia?
    yg program spm tu ke?
    hehe

    ReplyDelete
  20. hahahah
    joyah joyah...kecian dier...lol

    ReplyDelete
  21. huh..aku pernah kena ni..dulu kawan aku cakap nak ajak jalan2 pegi KL,,aku punya happy nak jalan2..sekali tu,,dia ajak pegi MLM..hampeh..buat penat badan je..

    ReplyDelete
  22. skor A tu apa.. SPM/ PMR punya ke..

    cm mana jadi ajaran sesat pulak..err. aku agak bler bler di dini...hahaha

    ReplyDelete
  23. heee..

    tu bukan gambar anak-anak murid ira..tp murid pra sekolah..

    :)

    happy weekend..

    ReplyDelete
  24. dan nsb baik ko xde duit time tu weh! else mbazir masa je..aku pun join kasi siku kalau ngamuk haha

    ReplyDelete
  25. eh jap jap .skor A tu macam MLM ke ape. tapi kenapa aku kdgr nama dia macam kelas tusyen je.

    ko ni kedekut. nasib baik tu kene tipu perjumpaan skor A. kalau bende lain (keneculiksindiketke)??

    sian joyah..

    ReplyDelete

 

sleeping maniac Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting