16 Jan 2012

apekah..

macam mana korang nak tahu kalo korang betul-betul tengah jatuh cinta?? wau, tibe-tibe aku jadik doktor cinta plak kan. takpe, layankan aje sementara aku masih ada mood doktor cinta nih. ntah kenapa aku rasa kool jek jadi doktor cinta nih mwahahaha.. ohsem kan??

ada sorang manusia vongokss pernah cakap kat aku. cube bayangkan orang yang korang dok sayang sangat tuh tengah...

1. berak
2. korek hidung
3. kentut

ada rasa euwwww tak?? kalo takde malah rasa kentut si dia wangi ala-ala bau minyak wangi dunhill, maknanya memang SAH!!
korang memang sah tengah fall in love.. tahniah!!

kalo korang rasa benda nih cam harammmmm, jangan salahkan aku.. tapi salahkan manusia vongoksss ini yang sememangnya layak dapat kaki dari aku.. mwahahaha..



31 comments:

  1. sengal la entri ni... hahaha... cinta membutakan manusia.. haha

    ReplyDelete
  2. hahaa aku xtahan nak gelak sumpah !!
    misti style kalo kentut org tu wangi kehkeh ;p

    ReplyDelete
  3. haha,,sengal la ko..

    tak dapek den bayangkan..kalau bayang rasa nyampah pulak,,tak suka dah..haha

    ReplyDelete
  4. korek idong tu aq boleh accept. tp kalau da berak.. -.-

    ReplyDelete
  5. tanak bayangkan. ngeri T.T AHAHAHAHA

    ReplyDelete
  6. hahaha tak leh pakai la..
    tp mmg slalu dgar pon.

    eeee taik mane yg tak busukkkk

    ReplyDelete
  7. rasa nak pitam je baca entry ni..hehee

    slmt mlm^^

    ReplyDelete
  8. hahaha..korek idung dgn kentut, klu buat dpn aku tapak kasut la dpt..

    ReplyDelete
  9. aku tak penah pulak tak rasa eiuuww eiiuuww kalau fikir mcm tuu..

    ReplyDelete
  10. mesti kau tak kisah kan kalau arron ajis kau kentut depan kau? kan kata cintaaaaaa :D

    ReplyDelete
  11. errr..bf azie kalau kentut pun azie tetap cakap busuk!
    hahahaha! azie memang gf yang kijam!

    ReplyDelete
  12. ko dah bagi kaki ke kat orang vongoks tu. ko plak ada rasa euuwww eeuuwww tak?? aku dulu..eerrmmm...tak terfikir plak. ahahaha

    ReplyDelete
  13. pernah gak dgr perumpamaan bengong camni..haha..

    ReplyDelete
  14. aku tak dapat nak bayangkan macam mana rupa si dia masa tengah berak..

    ahh bencinyee..
    maknanya dia bukan utk aku ke?
    aku terpaksa berpisah dgan dia..
    sobsss sobbbss T___T






    HAHAAHAHAHAHAHAHA sengal -.-

    ReplyDelete
  15. bak kata pepatah..
    kalau dah sayang...
    kentut pun bau kasturi..
    haha

    ReplyDelete
  16. oh macam tu pulak.. bau berak pun macam bau minyak wangi dunhill hahaha

    ReplyDelete
  17. ahhaah!! euwww.. tak sanggup den.. haha

    ReplyDelete
  18. errkkkk...aku tak penah pk sampai c2...euwwwwww

    ReplyDelete
  19. updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.updatelah.

    ReplyDelete
  20. aku x kesah kalau bf aku buat gitu
    pnah je dia lari laju dpn aku pastu kentut haha

    ReplyDelete
  21. klau dh syg, tgk buat bnda bruk pun xpa :D

    ReplyDelete

 

sleeping maniac Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting