9 Sep 2012

at last..

akhirnya aku jadi jugak super senior! (4th year sudah)..
pejam celik pejam celik, dah masuk tahun akhir..
tengok adik-adik tahun satu pun dengan muka mintak penampar, bongkak, sombong serta takbur nye wakakakaka..
bajet senior la kan.. over giler minah nih.. kalo mak aku tengok muka aku, mau dia takek pale aku dengan selipar.. 

tengah bajet senior, tibe-tibe lecturer sebut pasal final year project.. abis hilang muka bajet aku.. cis!..
cuak la pulak nak buat tesis ni.. dahlah tesis aku berkaitan dengan research.. kene guna arnab sob3 T_T..
macam mana lah nanti aku nak bunuh arnab yang comey tuh demi tesis? nasib kaulah arnab oi jadi bahan eksperimen aku.. 

for those yang dah start sem baru hari ni, fighting ok!.. pada sape-sape yang dah habis blaja, sila blah.. muahahaha.. *jeles*.. 


8 comments:

  1. Tu la,selalunya junior nmpak mcm sombong *mcm tak pernah jadi junior kan?*

    Kahkahkah

    ReplyDelete
  2. sy tak sggup arnab kat uma sy jadi korban..

    slmt mlm shbt~,thniah dah bergelar senior.

    ReplyDelete
  3. Orang kata, kalau supersenior x ada yang punya, lambat la jodohnya nanti...

    ReplyDelete
  4. hai kakak seniorita! bhahaha..

    jgn takek kepala arnab dgn selipar sudah..

    ReplyDelete
  5. goodluck fyp! jgn ganas2 dgn arnab tu, sian die...hehe, ape2 pon selamat jadi super senior! wowww ;p

    ReplyDelete
  6. perghhh. 4tahun dah. aku baru 3tahun. tp final year. teehee. tak saborr nk grad. haha

    ReplyDelete
  7. eeiisshh...senior sombong..hahaha..
    jahat ko tak baik buat junior camtu tau.

    pesanan ikhlas utk si arnab,sila buat muka sehabis comel supaya ko tak jd mangsa pembunuhan setrusnya..hahahahha

    ReplyDelete

 

sleeping maniac Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting