22 Sep 2013

kucing otai

assalamualaikum makwe cun & pakwe kacak..

aku nak cerita yang aku ada bela seekor kucing. boleh tahan comel lah. bela secara tak sengaja sebab pernah belai dia. sekali je pun. tapi pastu terus jadi penghuni tetap umah gua. tak pasal-pasal ada 'adik bongsu'. katil gua pun jadi katil dia. dasar lu. tapi kire okay jugak la. dulu aku tidur sorang-sorang. sekarang dah berteman. taklah sunyi malam-malam. eh~~

kucing aku ni otai giler. tak tahu ikut perangai sape. aku tak pernah ajar dia jadi gitu. aku try usha tengok bontot dia, memang konpem 100% betina. tapi perangai, tak ladies langsung. nama manje dia gegel. saja mak aku bagi nama gedik dengan harapan dia akan jadi ladies. rupenye, perangai gegel bertukar jadi boboi. ciskek~ 

kucing gua ni bipolar. kalau nak kata split personality pun boleh. jangan lah kacau dia time dia tidur. bad temper seyh! kaki tangan aku calar balar ar wrestling ngan budak kecik tu. kalau tak ada orang nak kat aku sebab calar-calar tu, lu jaga gegel! gua calarkan muka lu.. huh! 


gegel : meoww meoww.. grrr meoww
translate : blah.. blah.. ni tempat aku..
(gara-gara dia, aku tak berani nak kemas tempat tu.. lantak hang la)


gegel : meowwwwwww grrrrrr..
translate : ko pehal????????
(masa ni aku kacau dia tidur bhahahaahha kejam~)


hanya apabila dia dalam keadaan macam ni je aku berani nak sentuh belai-belai dia..
tidur mati budak ni. macam aku. haha! 
tapi gegel, bughokkk ar cara kau tidur. 
patutlah tak ada jantan nak kat kau. 

4 comments:

  1. comelnya...pandai plak tu berposing

    ReplyDelete
  2. itu kucing. klau orang pesen tido chantek tapi stil takdak jantan nak guane pule?
    p/s : bukan aku

    ReplyDelete
  3. belum ada entri lagi...apapun salam hari rabu

    ReplyDelete

 

sleeping maniac Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting