19 Sep 2013

naluri wanita

naluri wanita ni tak boleh buat main-main woooo.. 

dulu masa aku masih muda mudi, aku ada benci tengok sorang mamat ni..
setiap kali tengok muka dia, sumpah aku rasa macam nak bagi kaki, tangan, penumbuk, penerajang, side kick ala-ala bruce lee tu..
gua memang belajar karate dulu.. so no hal la nak buat benda ni..
sebenarnya gua pelik.. pe hal benci giler tengok dia. bukan dia pernah tegur aku pun..
member lak siap ada yang minat dia.. jejaka kacak kononnya.. puihh..

tak lama kemudian (akceli lama jugak la.. after 1 year)

member-member semua kecoh pasal dia.. rupanya dorang baru tahu dia tu womanizer..
masa tu aku dah faham kenapa aku benci gile kat dia..
mungkin body aku dah warning mamat ni perangai serupa syaiton ni rojimmmmm..

lu orang jaga-jaga.. kalau aku rasa nak penerajang muka lu orang bila jumpa, maknanya lu orang memang something wrong.. ke aku yang something wrong?? ahhh lantakkk... 


3 comments:

  1. hoii! layout baru! memang pree betol ni gamaknye. kahkah.

    ReplyDelete
  2. Hahaha... Lama xmenyinggah blog ni.. ko dri dulu xubah kan.. Ko ada karate? agak2 kaki ko sampai x karate org?

    ReplyDelete
  3. sampai ke tahap itu...kot2 kalau jumpa dengan Kancil macam mana lah tu

    ReplyDelete

 

sleeping maniac Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting